Survivor 4: Η ατάκα του Λιβάνη που κόπηκε στο μοντάζ του στην "Στην υγειά μας"

Πήγαινε σίγουρα "καρφί" στην Μαριαλένα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Η ατάκα του Λιβάνη που κόπηκε στο μοντάζ του στην

Καλεσμένος στην εκπομπή Στην υγειά μας ρε παιδιά, βρέθηκε ο Γιώργος Λιβάνης όπου τραγούδησε την επιτυχία του "Να είσαι ευτυχισμένη", αλλά ερμήνευσε και άλλα κομμάτια ταλαντούχων καλλιτεχνών. Μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει με τη σχέση του με τη Μαριαλένα που βρίσκεται στο Survivor 4, ο ίδιος έχει δει επιτυχία και δεν γινόταν να μην βρεθεί σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, ακόμη και μουσική.

Στο πλατό λοιπόν, δεν γινόταν να μην πετάξει το "καρφί" του για την Μαριαλένα, αφού δεν θέλει να κάνει δηλώσεις στις εκπομπές, μιας και θέλει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τη δημοσιότητα.

Στην εκπομπή Ευτυχείτε λοιπόν, η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη αποκάλυψε πως στο μοντάζ κόπηκε μια ατάκα που πέταξε ο Γιώργος Λιβάνης και έτσι το κοινό δεν την άκουσε ποτέ.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του τραγουδιού του, είπε «αφιερωμένο στους αχάριστους», με όλη την εκπομπή να λέει πως λογικά ήταν σπόντα για την Μαριαλένα.

«Ο Λιβάνης δεν πιστεύει ότι είναι πάλι μαζί Μαριαλένα και Σάκης στο Survior 4»

Φίλη τόσο του Σάκη Κατσούλη, όσο και της Μαριαλένας, μίλησε στην εκπομπή Love It. H Δήμητρα Τσιριμιάγκου, αποκάλυψε πολλά πράγματα για την μεταξύ τους σχέση, αλλά και τα όσα βλέπουμε μέσα στο Survivor 4.

«Ο Σάκης και η Μαριαλένα είχαν μια σχέση σοβαρή για σχεδόν 2 χρόνια. Ξέρω ότι πριν από ένα χρόνο έψαχναν να βρουν σπίτι μαζί να συγκατοικήσουν. Το βρήκαν και συζούσαν. Χώρισαν το καλοκαίρι», είπε αρχικά.

«Ο Γιώργος Λιβάνης αποφεύγει να μιλήσει. Βέβαια κάνει και χιούμορ γιατί πολλά ακούγονται. Νομίζω ότι δεν πιστεύει ότι ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι πάλι μαζί. Εμείς βέβαια, αυτό που βλέπουμε είναι φανερό ότι τα παιδιά μάλλον πρέπει να τα έχουν ξαναβρεί», σχολίασε και συνέχισε:

Survivor 4 Φίλη Μαριαλένα Σάκης

«Ο Σάκης Κατσούλης έχει σίγουρα αισθήματα για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, το καταλαβαίνεις από τον τρόπο που την κοιτάει, από το ενδιαφέρον που της δείχνει. Εγώ πιστεύω ότι τα έχουν ξαναβρεί στο Survivor και αυτή τη φορά θα έχει αίσιο τέλος. Την έχει ερωτευτεί φουλ! Την πάτησε και δεν ξεκολλάει».

«Του στοίχισε ο χωρισμός με τη Μαριαλένα. Ήταν στεναχωρημένος. Πριν από τη Μαριαλένα δεν είχε σοβαρή σχέση με κάποια», κατέληξε η Δήμητρα Τσιριμιάγκου. Απογοητευμένη ωστόσο από την άλλη είναι η μητέρα της Μαριαλένας.