Survivor 4: Ο Γιώργος Λιβάνης τραγούδησε το «Να είσαι ευτυχισμένη» στο Στην Υγειά Μας

Το μήνυμά του το πέρασε πάντως...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Γιώργος Λιβάνης τραγούδησε το «Να είσαι ευτυχισμένη» στο Στην Υγειά Μας

«Σούσουρο» έχει επικρατήσει τις τελευταίες εβδομάδες γύρω από το όνομα του Γιώργου Λιβάνη και όχι άδικα. Κάτι η είσοδος του Σάκη Κατσούλη στο Survivor 4, κάτι η σύνδεσή του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο τραγουδιστής ενεπλάκη στο ριάλιτι επιβίωσης χωρίς να συμμετέχει καν.

Το βράδυ του Σαββάτου ωστόσο ήταν καλεσμένος σε μία άλλη εκπομπή του ΣΚΑΪ, το Στην Υγειά Μας ρε Παιδιά. Εκεί ανάμεσα σε άλλα κομμάτια που ερμήνευσε, είπε και τη νέα του επιτυχία «Να είσαι ευτυχισμένη», την οποία πολλοί έχουν συνδέσει με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Φυσικά κανείς δεν ξεχνά και το επικό μοντάζ του Survivor 4, στο οποίο ο Σάκης καθόταν μαζί με τη Μαριαλένα και από πίσω έπαιζε το συγκεκριμένο κομμάτι του Γιώργου Λιβάνη.

Ο τραγουδιστής όπως ήταν αναμενόμενο δεν έκανε καμία αναφορά στο ριάλιτι επιβίωσης παρόλο που καλεσμένη στην εκπομπή ήταν και η Έλενα Κρεμλίδου, πρώην παίκτρια της Μπλε ομάδας.

Φίλη Μαριαλένα & Σάκη: «Ο Λιβάνης δεν πιστεύει ότι είναι πάλι μαζί»

Φίλη τόσο του Σάκη Κατσούλη, όσο και της Μαριαλένας, μίλησε στην εκπομπή Love It. H Δήμητρα Τσιριμιάγκου, αποκάλυψε πολλά πράγματα για την μεταξύ τους σχέση, αλλά και τα όσα βλέπουμε μέσα στο Survivor 4.

«Ο Σάκης και η Μαριαλένα είχαν μια σχέση σοβαρή για σχεδόν 2 χρόνια. Ξέρω ότι πριν από ένα χρόνο έψαχναν να βρουν σπίτι μαζί να συγκατοικήσουν. Το βρήκαν και συζούσαν. Χώρισαν το καλοκαίρι», είπε αρχικά.

«Ο Γιώργος Λιβάνης αποφεύγει να μιλήσει. Βέβαια κάνει και χιούμορ γιατί πολλά ακούγονται. Νομίζω ότι δεν πιστεύει ότι ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι πάλι μαζί. Εμείς βέβαια, αυτό που βλέπουμε είναι φανερό ότι τα παιδιά μάλλον πρέπει να τα έχουν ξαναβρεί», σχολίασε και συνέχισε:

Survivor 4 Φίλη Μαριαλένα Σάκης

«Ο Σάκης Κατσούλης έχει σίγουρα αισθήματα για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, το καταλαβαίνεις από τον τρόπο που την κοιτάει, από το ενδιαφέρον που της δείχνει. Εγώ πιστεύω ότι τα έχουν ξαναβρεί στο Survivor και αυτή τη φορά θα έχει αίσιο τέλος. Την έχει ερωτευτεί φουλ! Την πάτησε και δεν ξεκολλάει».

«Του στοίχισε ο χωρισμός με τη Μαριαλένα. Ήταν στεναχωρημένος. Πριν από τη Μαριαλένα δεν είχε σοβαρή σχέση με κάποια», κατέληξε η Δήμητρα Τσιριμιάγκου. Απογοητευμένη ωστόσο από την άλλη είναι η μητέρα της Μαριαλένας.