Απίστευτο τρολάρισμα στον Γιώργο Λιβάνη: Το νέο του cd με άρωμα... Survivor

Τίτλος τραγουδιού: "Σ' άφησα Δομίνικο και πήγες με τον πίθηκο" και 7 ακόμη επιτυχίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτο τρολάρισμα στον Γιώργο Λιβάνη: Το νέο του cd με άρωμα... Survivor

Δυστυχώς η σχέση Μαριαλένας και Σάκη στο Survivor έχει αρχίσει να επηρεάζει και τις ζωές άλλων ανθρώπων που βρίσκονται χιλιόμετρα μακριά. Μεταξύ αυτών και του Γιώργου Λιβάνη του... νυν της Μαριαλένας.

Ο Γιώργος Λιβάνης είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς, ανερχόμενους και πολλά υποσχόμενους τραγουδιστές των τελευταίων χρόνων. Έχει δώσει θετικά δείγματα γραφής όχι μόνο για το καλλιτεχνικό του ταλέντο αλλά και για το ήθος και την ποιότητα του χαρακτήρα του. Από πολύ μικρός ασχολήθηκε με τη μουσική , κυρίως την παραδοσιακή καθώς φοιτούσε σε μουσικό ωδείο από τα 8 του χρόνια.

Αν και κάνει τα δικά του βήματα στον χώρο, το όνομά του έχει ακουστεί πολύ αυτό το διάστημα λόγω της συμπεριφοράς της... κοπέλας του στο Survivor.

Οι χρήστες του διαδικτύου, λοιπόν, που δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω, δημιούργησαν το νέο του CD με άρωμα Survivor. Οι τίτλοι των 8 τραγουδιών που εμπεριέχονται είναι... γαργαλιστικοί.

Το νέο cd του Λιβάνη

"Η Μαριαλένα μου είπε να μεταφέρω ένα μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη"

Η Ελευθερία Ελευθερίου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της από το Survivor κι άρχισε να... κελαηδάει! Αφού αποκάλυψε πρώτο τι συνέβη με τον Αλέξη Παππά, μετά μίλησε για όλους και για όλα.

Δεν υπήρχε καλύτερο timing για να πει πως η Μαριαλένα της έδωσε ένα μήνυμα για τον Γιώργο Λιβάνη, μετά τα χθεσινά τρυφερά της πλάνα με τον Σάκη Κατσούλη στην παραλία...

«Ήταν πολύ έντονη η στιγμή της αποχώρησης που δε θυμάμαι τι είπα στον Αλέξη. Δεν του είπα ποτέ τελείωσε τον Τζέιμς. Ο Αλέξης ήταν ο ψυχολόγος μου στο παιχνίδι. Είναι έξυπνος άνθρωπος, αλλά πολλές φορές είναι σκληρός.

Ο Αλέξης θέλει να πάρει την εκδίκησή του από τον Τζέιμς. Νομίζω πως είναι και ο λόγος που παραμένει ακόμη στο παιχνίδι. Το ότι έψαξα το μπαούλο ήταν αυθόρμητη κίνηση. Εκτέθηκα.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να στοχοποιήσουμε κάποιον. Δεν μου είπε κάποιος να ψάξω το μπαούλο. Είχαμε μια συζήτηση με τη Μαριαλένα και μου είπε δες στο μπαούλο αν έχουν πάρει κάτι.

Ο Τζέιμς παίζει στρατηγικά. Όποιον ήθελε τον έβγαζε στον τάκο, τον στοχοποιούσε. Τώρα έχει καταλάβει πως κάτι κάνει λάθος. Ο Νίκος επηρεάζεται από τον Τζέιμς. Μου φώναζαν και με έλεγαν χαζή. Η Άννα Μαρία έλεγε πως δε φημίζομαι για την εξυπνάδα μου. Η Άννα Μαρία με ειρωνεύονταν συνέχεια.

Πιστεύω ο Σάκης έχει συναισθήματα για τη Μαριαλένα. Είναι καψούρης. Είναι μια σχέση ζωής. Η Μαριαλένα μου είπε να μεταφέρω ένα μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη. Φυσικά δε μπορώ να σας το πω. Ο Σάκης όταν μπήκε δεν μετέφερε τίποτα από ό,τι γίνεται έξω» είπε, μεταξύ άλλων, η Ελευθερία Ελευθερία.