Survivor 4: Πριν ένα μήνα φτιάχτηκε η καρδιά που έδωσε και καλά εχθές ο Σάκης στην Μαριαλένα

Απόσπασμα του παιχνιδιού που αποδεικνύει την αλήθεια και το κακό μοντάζ της παραγωγής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Πριν ένα μήνα φτιάχτηκε η καρδιά που έδωσε και καλά εχθές ο Σάκης στην Μαριαλένα

Μεταξύ όλων αυτών που έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, το περιστατικό που σχολιάστηκε περισσότερο ήταν η ρομαντική βραδιά που είχαν στο ηλιοβασίλεμα η Μαριαλένα με τον Σάκη.

Ο Κατσούλης έκανε μια τρυφερή κίνηση και έδωσε στην πρώην του ένα κολιέ με μια καρδιά πάνω, το οποίο το έφτιαξε γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Αλέξης Παππάς! Ωστόσο, το κολιέ αυτό η Μαριαλένα το φορούσε πριν από καιρό στο πάρτι της ένωσης (δείτε εδώ φωτογραφίες) ενώ εμείς μάθαμε για την ύπαρξή του εχθές!

Η αλήθεια για το περιβόητο κολιέ που έδωσε ο Σάκης στην Μαριαλένα

Στο παρακάτω βίντεο, που προβλήθηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε το πρωί της Τρίτης, θα δείτε τον Αλέξη Παππά να μιλά για το κολιέ αυτό αλλά... ένα μήνα πριν και συγκεκριμένα στις 22/3!

Σκληρή η δουλειά της παραγωγής κι ακόμα πιο ζόρικη η δουλειά του μοντάζ όπως φαίνεται...

«Αν η Μαριαλένα σεβόταν τη σχέση που έχει έξω δεν θα δεχόταν από καμία παραγωγή να της πει κάνει αυτό»

Ιδιαίτερα ενοχλημένη με τη σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας είναι και η Κατερίνα Καινούργιου που κατά καιρός έχει δεχθεί σχόλια πως τόσο η δική της όσο και άλλες εκπομπές που σχολιάζουν το ριάλιτι προσπαθούν να «εκμεταλλευτούν» τη σχέση του πρώην ζευγαριού.

«Γιατί να γίνει όλο αυτό; Είναι πάρα πολύ χοντρό αυτό που έχει συμβεί. Τα δυο παιδιά είναι ενήλικες και μπήκαν μέσα γνωρίζοντας πως είναι ένα ριάλιτι. Επειδή έχουν εμπλακεί οικογένειες σε όλο αυτό. Οικογένειες που ποστάρουν ότι φταίνε οι εκπομπές, ο ένας και ο άλλος. Και ένα παιδί που έξω, πρώην – νυν δεν έχουμε καταλάβει που άθελά του εκτίθεται. Έχει γίνει ένας μεγάλος ντόρος και αυτά τα παιδιά το διογκώνουν όλο αυτό. Δεν φταίνε οι εκπομπές, δεν φταίει κανένας. Φταίνε αυτά τα δυο παιδιά που είναι ενήλικες και το δέχονται», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Και συνέχισε: «Αν η Μαριαλένα σεβόταν τη σχέση που έχει έξω δεν θα δεχόταν από καμία παραγωγή να της πει κάνει αυτό. Η άποψή μου είναι αυτή. Σεβόμαστε τους γονείς τους και αν έχουν κάποιο πρόβλημα οι γονείς να πάρουν τηλέφωνο στην παραγωγή. Αν θέλει να μιλήσει σε μια κάμερα και να το ξεκαθαρίσει και όχι να στέλνει μηνύματα με τον Καλίδη. Είναι στημένο όλο αυτό».