Survivor 4 highlights 19/4: Τα τρυφερά τετ α τετ Μαριαλένας - Σάκη και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 highlights 19/4: Τα τρυφερά τετ α τετ Μαριαλένας - Σάκη και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Από όλα είχε για ακόμη μια φορά το επεισόδιο της Δευτέρας του Survivor, με τους καυγάδες, τις εντάσεις, τα τρυφερά τετ α τετ να κάνουν την εμφάνιση τους, ενώ ορίστηκε και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, την στιγμή η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε για το παιχνίδι, λίγο μετά την αποχώρηση της.

Αυτά είναι τα 19/4 highlights του Survivor

Ασημακόπουλος "είδωλο": Είδε στον ύπνο του πως τον κυνηγούσε η σμέρνα!

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μας έχει συνηθίσει στα ξεκαρδιστικά περιστατικά στο Survivor, αλλά αυτή την φορά ξεπέρασε τον εαυτό του, νομίζοντας πως η σμέρνα... τον κυνηγούσε.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (18/4) είδαμε τον «Κόρο» και τον Κώστα Παπαδόπουλο να πιάνουν το μεγάλο ψάρι και οι παίκτες των δύο ομάδων έβαλαν το κεφάλι της ψηλά στην παραλία... σαν τρόπαιο.

Ο Ασημακόπουλος, όμως, φαίνεται πως την είδε στον ύπνο του, με το πνεύμα της σμέρνας να τον καταδιώκει. Ο ίδιος σηκώθηκε και σχεδόν έσπασε τα πόδια του, όπως είπε εξηγώντας το όνειρο στους υπόλοιπους παίκτες, οι οποίοι «ταρακουνήθηκαν» με την αντίδρασή του.

Ο φόβος του Ασημακόπουλου ήταν τέτοιος, δε, που όταν η Ελένη πήγε στο δάσος, νόμιζε πως κάτι πλησίαζε επικίνδυνα πίσω του.

Ασημακόπουλος: "Καρφώνει" τη Μπλε ομάδα για στρατηγική!

Η κόκκινη ομάδα ηττήθηκε για ακόμη μια φορά σε αγώνα με έπαθλο το φαγητό και ο Γιώργος Ασημακόπουλος θέλησε στο επόμενο επεισόδιο του Survivor να ξεμπροστιάσει την τακτική των «Μπλε», που εμπεριείχε μια σκανδαλώδη κλοπή.

Νωρίτερα σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με το κόλπο, που χρησιμοποίησε η μπλε ομάδα, προκειμένου να νικήσει στο αγώνισμα, με ορισμένους παίκες, και δη τον Τζέιμς, να δηλώνουν τραυματίες και ανήμποροι να επωμιστούν το βάρος, με αποτέλεσμα να εξαιρούνται στα ματσαρίσματα.

Αυτό ήταν και το πρόβλημα για τον Ασημακόπουλο, που επιπλέον στοχοποίησε Μαριαλένα και Παύλο. «Κι εγώ είχα πρόβλημα στον αυχένα, αλλά έπαιξα κανονικά», είπε μπροστά στην κάμερα, πετώντας τα «καρφιά» του.

"Πόλεμος" κόκκινης και μπλε ομάδας μετά το αγώνισμα

«Πόλεμος» υπήρξε μεταξύ της κόκκινης και της μπλε ομάδας την επομένη του αγωνίσματος με έπαθλο το φαγητό, με τους ηττημένους να κατηγορούν τους νικητές, ότι πήραν το παιχνίδι με βάση τη στρατηγική τους.

Ο πρώτος που έκανε αυτή την αναφορά ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος στην κάμερα, με τους παίκτες της κόκκινης ομάδας επίσης να φέρνουν προς συζήτηση το θέμα στην παραλία.

Σε εκείνο το σημείο, θέλησαν να ζητήσουν από Τζέιμς, Παύλο και Ελένη το λόγο που δεν αγωνίστηκαν στον υπόλοιπο αγώνα, όντες οι πιο αδύναμοι στο συγκεκριμένο αγώνα. Κάπως έτσι, δημιουργήθηκε μια παραξήγηση, με την Καρολίνα να είναι έξαλλη.

«Πήρατε τον αγώνα στα χαρτιά», είπε στους αντιπάλους της και πρόσθεσε, ότι όταν η Ελένη έπαιξε σε δύο σερί πόντους, πήρε το μεταξύ τους, γιατί ήταν ήδη «ζεστή».

Οι τρεις παίκτες, που δέχθηκαν τις κατηγορίες, ξεκαθάρισαν πως δεν είχαν διάθεση να διακινδυνεύσουν την υγεία τους.

Ρομαντικό τετ α τετ για Μαριαλένα και Σάκη με θέα το ηλιοβασίλεμα!

Αγάπη δίχως τέλος φαίνεται να έχουν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μεταξύ τους, με τους δύο παίκτες του Survivor να μην το κρύβουν και τον πρώτο να της κάνει δώρο καρδούλα και κοχύλι με τις... ευλογίες του Αλέξη Παππά.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Αλέξης και ο Σάκης κάθονταν μαζί στην καλύβα του πρώτου, με τον ηθοποιό να του δίνει την καρδούλα που έφτιαξε μόνος του, λέγοντας πως ο συμπαίκτης του ήρθε σε σημαντικό βαθμό, ώστε να βρει την πρώην σύντροφό του.

Κι εκείνος, βέβαια, δεν αρνήθηκε πως την αγαπά πολύ, όπως το έκανε και η ίδια προ ημερών. Κάπως έτσι, ο Σάκης βρήκε τη Μαριαλένα στο ηλιοβασίλεμα και της έδωσε το κοχύλι και την καρδούλα, με τη δεύτερη να συγκινείται, έχοντας νωρίτερα στείλει και το δικό της μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη.

Ο Αλέξης Παππάς "κανονίζει" να διώξει τον Σάκη από το παιχνίδι!

Απίστευτες είναι οι ενέργειες, που πραγματοποιεί ο Αλέξης Παππάς στο Survivor, με τον ίδιο να κάνει τον φίλο τον Σάκη Κατσούλη και να τον βοηθά στο θέμα της Μαριαλένας από τη μία πλευρά, ενώ από την άλλη συνεχίζει να κάνει στρατηγική με τον Τριαντάφυλλο, με στόχο να τον διώξει.

Ο ηθοποιός για ακόμη μια φορά έκανε λόγο για τις επόμενες κινήσεις του, προκειμένου να διώξει παίκτες ανεπιθύμητους προς τον ίδιο.

Σύμφωνα με όσα είπε μπροστά στην κάμερα, ενδεχόμενη αποχώρηση του Τζέιμς, μετά την αποδοχή της πρόκλησης που έκανε στον ίδιο να βρεθούν μαζί στον τάκο, θα αποδυνάμωνε πολύ τον Νίκο, που εξαρτάται από τον Ροδίτη.

Οι επόμενοι στόχοι του, δε, είναι ο Γιώργος Κόρομι, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Νίκος Μπάρτζης. Στη συνέχεια, όμως, θα ήθελε μάλλον να διώξει και τον Σάκη, με την κάμερα να τον πιάνει να μιλά στον Τριαντάφυλλο και να του λέει πως δεν του αρέσει ο τρόπος που φέρεται.

Ο Μπάρτζης προκάλεσε τον Σάκη να βγουν κι αυτοί μαζί στον τάκο!

Το θέμα της κοινής παρουσίας του Αλέξη Παππά και του Τζέιμς Καφετζή ως υποψηφίων προς αποχώρηση στο Survivor φαίνεται πως δεν αφορά μόνο τους δύο παίκτες, καθώς σε αυτούς θα λύσουν τις διαφορές τους και ο Σάκης Κατσούλης με τον Νίκο Μπάρτζη.

Ο Γιώργος Λιανός συγκέντρωσε τους δύο παίκτες λίγο πριν από το αγώνισμα ασυλίας και ανέφερε, σχετικά με το αίτημα του Αλέξη και του Τζέιμς, ότι δεν μπορούν στην παρούσα φάση να βρεθούν μόνο δύο παίκτες στον τάκο και μπορούν να είναι υποψήφιοι μόνο στην περίπτωση, που χάσουν και οι δύο ομάδες, με το σύνολο να φτάνει στους τέσσερις.

Ο Αλέξης το αποδέχθηκε, αλλά ο Τζέιμς είπε πως θέλει να το συζητήσει με την ομάδα του, με τον πρώτο αλλά και τον Σάκη να τον κατηγορούν για οπισθοχώρηση στην υπόσχεσή του.

Κάπου εκεί, ο Νίκος πήρε το λόγο και είπε στον Σάκη, τον Αλέξη και τον Τζέιμς να βρεθούν και οι τέσσερις ως υποψήφιοι προς αποχώρηση, ώστε να φανεί ποιους συμπαθεί τελικά ο κόσμος. Θα μιλάμε για... μητέρα των μαχών, αν συμβεί κάτι τέτοιο και μέχρι την Τετάρτη (21/4) η αγωνία θα κορυφωθεί.

Κόντρα Ντάφυ - Ηλία λίγο πριν τον αγώνα ασυλίας!

Με παρατράγουδα ξεκίνησε σήμερα το σερέμονι πριν τον αγώνα της πρώτης ασυλίας, αφού για αρχή είχαμε την πρόκληση του Νίκου Μπάρτζη στον Σάκη Κατσούλη να βγουν μαζί στον τάκο, και στην συνέχεια ακολούθησε η κόντρα του Ηλία Μπόγδανου με τον Τριαντάφυλλο!

Ο Ηλίας όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιανό τι πιστεύει για το παιχνίδι απάντησε λέγοντας πως θα παλέψουν για την ασυλία αλλά η ομάδα τους παίρνει να χάσουν κάποιους παίκτες!

Εκείνη την ώρα πήρε το λόγο ο Τριαντάφυλλος και είπε: "Ο Ηλίας είπε ότι έχουμε περιθώριο να χάσουμε παίκτες από την ομάδα! Δεν το λες αυτό πριν τον αγώνα και θέλω να μου πεις ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες!" με τον Ηλία να του απαντά πως του έχει πει πολλές φορές πως εννοεί εκείνον αν και προσπαθεί πολύ να τον "μπουστάρει" πριν από κάθε αγώνα!

Εκείνη τη στιγμή ο Ντάφυ εκνευρισμένος τους απείλησε πως δεν θα αγωνιστεί αφού είναι ο πιο αδύναμος παίκτης, να πάρουν πέναλτυ και να αγωνιστούν εκείνοι που είναι πιο δυνατοί!

Ο Ασημακόπουλος χούφτωσε την Καρολίνα!

Ένα αδιανόητο πλάνο είχε να μας προσφέρει ο σκηνοθέτης του Survivor για ακόμη μια φορά, καθώς σε αυτό φαίνεται ξεκάθαρα ο Γιώργος Ασημακόπουλος να... χουφτώνει την Καρολίνα Καλύβα.

Τα κορίτσια της παραλίας αποφάσισαν, μετά το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, να γυμναστούν κάνοντας κατακόρυφες ασκήσεις, με αρκετά να είναι τα ευτράπελα.

Σε ένα από αυτά, η Ελένη είπε χαρακτηριστικά πως είδε... τα οπίσθια της Καρολίνας να πέφτουν στο πρόσωπό της. Κάπου εκεί, στα επόμενα πλάνα βλέπουμε τον Ασημακόπουλο να... χτυπά τα οπίσθια της Καρολίνας, σε μια από τις πιο χαρακτηριστικές σχετικές στιγμές που έχει δώσει μέχρι τώρα η σκηνοθεσία.

Νικήτρια η Μπλε ομάδα στον πρώτο αγώνα ασυλίας

Η μπλε ομάδα συνεχίζει να κυριαρχεί στο Survivor, κερδίζοντας ακόμη ένα αγώνισμα, και μάλιστα καθοριστικό, αφού μιλάμε για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, με την νίκη τους να είναι «καθαρή».

Οι δύο ομάδες μπορεί να ασχολήθηκαν κατά βάση με τα της αποχώρησης, αφού μια νέα πρόκληση μας δείχνει την πολύ πιθανή τετράδα ανάμεσα σε Σάκη, Αλέξη, Τζέιμς και Νίκο, σε μια «μάχη» χωρίς προηγούμενο για την κρίση του κοινού.

Στο στίβο μάχης, πάντως, οι «Μπλε» ήταν για ακόμη μια φορά ανώτεροι και νίκησαν με 10-6, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει από το πρωί, με τον Γιώργο Κόρομι να πετυχαίνει τον τελευταίο πόντο σε μια μεγάλη «μάχη» με τον Ηλία Μπόγδανο. Το αποτέλεσμα, φυσικά, είναι να έρθει σε δύσκολη θέση στο συμβούλιο η κόκκινη ομάδα.

Ο Μπάρτζης "επιτέθηκε" στον Σάκη μετά τον αγώνα ασυλίας!

Λίγο μετά τη νίκη των Μπλε στο αγώνισμα της πρώτης ασυλίας ξεκίνησαν και πάλι τα παρατράγουδα!

Αυτή τη φορά Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης διαπληκτίστηκαν καθώς ο Σάκης είπε πως δεν θέλει να σχολιάσει κάτι για τη νίκη των Μπλε και πως θα πρέπει να πάνε στο συμβούλιο το βράδυ και να αλληλοψηφιστούν πράγμα το οποίο δεν του αρέσει καθώς έχουν έρθει πολύ κοντά με όλους τους παίκτες!

Ο Νίκος τότε πήρε το λόγο και του έκανε μια επίθεση καθώς πριν από λίγο είπαν πως θα ψηφιστεί και ο Σάκης και ο Νίκος σε περίπτωση που χάσουν οι Μπλε, και πως δεν θα είναι δύσκολο να ψηφίσουν αφού έτσι τα έχουν κανονίσει, με τον Σάκη να του απαντά λέγοντας πως έτσι είναι σαν να του λέει ο Νίκος πως αύριο θα χάσουν επίτηδες για ψηφιστεί ο ίδιος!

Νικητής της ατομικής ασυλίας ο Σάκης Κατσούλης

Οι Κόκκινοι έχασαν τον πρώτο αγώνα ασυλίας στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor κι έτσι οδηγήθηκαν στον αγώνα της ατομικής ασυλίας!

Ένας όμως κατάφερε να κερδίσει και αυτός ήταν ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος στο συμβούλιο θα έπρεπε να υποδείξει έναν συμπαίκτη του.

Μάλιστα, μια ανάσα πριν τη νίκη έφτασε και ο Τριαντάφυλλος αλλά δεν τα κατάφερε και τα λόγια του δημιούργησαν ένταση, καθώς ακούστηκε να λέει "Ρίξ'το" και υπέθεσαν όλοι πως το είπε στον Σάκη για να κερδίσει!

Ο Ηλίας Μπόγδανος, με τον οποίο έχουν έρθει αρκετές φορές σε κόντρα, δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια του Ντάφυ.

Εκτός εαυτού ο Τριαντάφυλλος! - "Αδύναμος κι αδύναμος, θα τα ακούει και ο γιος μου"

Εκτός εαυτού βγήκε ο Τριαντάφυλλος λίγο μετά τον αγώνα ασυλίας, που έχασαν οι Κόκκινοι, και αφού οι δύο ομάδες βρέθηκαν στην κοινή τους παραλία!

Ο Ντάφυ ενοχλήθηκε με τον όρο "αδύναμος" που τον αποκαλούν όλοι στο παιχνίδι λέγοντας: "Αδύναμος κι αδύναμος θα τα ακούει και ο γιος μου και θα νομίζει ότι κάτι έχω".

Αμέσως μετά τα έβαλε με τον Νίκο και τον Τζέιμς τους οποίους έβριζε ασταμάτητα λέγοντας "Άντε γαμ@@σου και άντε στο δι@@λο" που συνέχεια με λέτε αδύναμο, υπάρχουν κι άλλες λέξεις να πείτε πως δεν είμαι καλός παίκτης!

Χαμός ανάμεσα σε Τριαντάφυλλο, Τζέιμς και Κώστα Παπαδόπουλο: "Είσαι εχθρός μου τέλος"

Απίστευτη ένταση δημιουργήθηκε στην παραλία των Survivors λίγο μετά τον αγώνα της ατομικής ασυλίας, την οποία κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης!

Μάλιστα, μια ανάσα πριν τη νίκη έφτασε και ο Τριαντάφυλλος αλλά δεν τα κατάφερε και τα λόγια του δημιούργησαν ένταση, καθώς ακούστηκε να λέει "Ρίξ'το" και υπέθεσαν όλοι πως το είπε στον Σάκη για να κερδίσει!

Ο Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε on camera και είπε πως άκουσε τον Τριαντάφυλλο να λέει: "Τελικά το κράτησε ο Σάκης ενώ το είχαμε πει, αλλά δεν με πειράζει εγώ τα έχω με τον Τζέιμς! Αυτά είναι τα λόγια που άκουσα πίσω από το θάμνο" με τον Τριαντάφυλλο να του εξηγεί πως δεν εννοούσε αυτό που κατάλαβε ο Κώστας.

Εκείνη την ώρα ο Τζέιμς του ζήτησε εξηγήσεις σχετικά με το τι του έχει κάνει και τα χει μαζί του και ο Τριαντάφυλλος του απάντησε ευθέως: "Είσαι εχθρός μου αφού τα έχεις με τον αδερφό μου τον Αλέξη είσαι εχθρός μου τέλος"!

Λίγο αργότερα ο Κώστας και ο Ντάφυ παραλίγο να πιαστούν στα χέρια αφού ο τραγουδιστής τον πλησίαζε επικίνδυνα ενώ μιλούσε κι ο ζαχαροπλάστης του είπε να κάνει πιο πίσω γιατί βρωμάει το στόμα του!

Υποψήφιος προς αποχώρηση ο Τριαντάφυλλος

Ο Τριαντάφυλλος βρίσκεται για ακόμη μια φορά σε δύσκολη θέση στο Survivor, καθώς τέθηκε εκ νέου στην κρίση του κοινού ως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα.

Ο γνωστός τραγουδιστής για ακόμη μια φορά ξεχώρισε στο ριάλιτι επιβίωσης, με το επεισόδιο να σημαδεύεται με το ξέσπασμά του και τις βαριές κουβέντες που είπε.

Ο «Ντάφυ» λοιπόν βγήκε... στον τάκο ξανά, όπως ήδη σας είχαμε ενημερώσει από το πρωί!