Survivor 4: Η "κλεψιά" που έδωσε τη νίκη στους Μπλε στο χθεσινό αγώνισμα

Ελάχιστοι το παρατήρησαν και όμως τους έδωσε το έπαθλο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η

Το χθεσινό αγώνισμα του Survivor 4 κατάφερε να φέρει τους παίκτες στα όριά τους, παρόλο που δεν χρειάστηκε να τρέξουν ούτε πέντε μέτρα. Η αλήθεια είναι όμως πως οι Μπλε κατάφεραν να βρουν ένα κόλπο που τους έδωσε την πολυπόθητη νίκη και άφησε τους Κόκκινους να ψάχνονται για το πώς ήρθε η ανατροπή στο σκορ.

Το αγώνισμα αυτό σήκωσε θύελλα αντιδράσεων καθώς πολλοί παίκτες ταλαιπωρήθηκαν και είδαμε μάλιστα μερικούς να βγαίνουν εκτός από τους πόνους. Έτσι η παραγωγή δέχθηκε πάρα πολλά παράπονα.

Ένας από αυτούς τους παίκτες ήταν και η Μαριαλένα η οποία κατέρρευσε μετά από μία μονομαχία που είχε με τη Νικολέττα και έκανε τον Σάκη Κατσούλη να «λαχταρήσει» και να φωνάζει στην παραγωγή γι΄αυτό που της συνέβη.

Survivor 4 αγώνισμα

Τι συνέβη και οι μπλε κατάφεραν να κερδίζουν και να κάνουν την μεγάλη ανατροπή, αφού είχαν βρεθεί να χάνουν ακόμα και με 4-0; Σίγουρα καταλύτες της μεγάλης νίκης ήταν ο Γιώργος Κόρομι αλλά και ο Νίκος Μπάρζης, ο οποίος ήταν βράχος! Όμως για αν έρθουν όλες αυτές οι νίκες έπρεπε να παίξουν παραπάνω φορές... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr