Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 4: Η "κλεψιά" που έδωσε τη νίκη στους Μπλε στο χθεσινό αγώνισμα

Ελάχιστοι το παρατήρησαν και όμως τους έδωσε το έπαθλο

Survivor 4: Η
Survivor 19.04.2021 15:22
Από Youweekly Team

Το χθεσινό αγώνισμα του Survivor 4 κατάφερε να φέρει τους παίκτες στα όριά τους, παρόλο που δεν χρειάστηκε να τρέξουν ούτε πέντε μέτρα. Η αλήθεια είναι όμως πως οι Μπλε κατάφεραν να βρουν ένα κόλπο που τους έδωσε την πολυπόθητη νίκη και άφησε τους Κόκκινους να ψάχνονται για το πώς ήρθε η ανατροπή στο σκορ.

Το αγώνισμα αυτό σήκωσε θύελλα αντιδράσεων καθώς πολλοί παίκτες ταλαιπωρήθηκαν και είδαμε μάλιστα μερικούς να βγαίνουν εκτός από τους πόνους. Έτσι η παραγωγή δέχθηκε πάρα πολλά παράπονα.

Ένας από αυτούς τους παίκτες ήταν και η Μαριαλένα η οποία κατέρρευσε μετά από μία μονομαχία που είχε με τη Νικολέττα και έκανε τον Σάκη Κατσούλη να «λαχταρήσει» και να φωνάζει στην παραγωγή γι΄αυτό που της συνέβη.

Survivor 4 αγώνισμα

Τι συνέβη και οι μπλε κατάφεραν να κερδίζουν και να κάνουν την μεγάλη ανατροπή, αφού είχαν βρεθεί να χάνουν ακόμα και με 4-0; Σίγουρα καταλύτες της μεγάλης νίκης ήταν ο Γιώργος Κόρομι αλλά και ο Νίκος Μπάρζης, ο οποίος ήταν βράχος! Όμως για αν έρθουν όλες αυτές οι νίκες έπρεπε να παίξουν παραπάνω φορές... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε η Μαριαλένα στον Λιβάνη με αγγελιοφόρο τον Καλίδη

Survivor 4: Boύρκωσε η Σοφία Μαργαρίτη - «Έχω ζήσει πολλών ειδών βία που είχε διάρκεια 4 χρόνια»

Share