Survivor 4 - Ασημακόπουλος: "Καρφώνει" τη Μπλε ομάδα για στρατηγική!

Έδωσε στεγνά Μαριαλένα, Παύλο και Τζέιμς...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Ασημακόπουλος:

Η κόκκινη ομάδα ηττήθηκε για ακόμη μια φορά σε αγώνα με έπαθλο το φαγητό και ο Γιώργος Ασημακόπουλος θέλησε στο επόμενο επεισόδιο του Survivor να ξεμπροστιάσει την τακτική των «Μπλε», που εμπεριείχε μια σκανδαλώδη κλοπή.

Νωρίτερα σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με το κόλπο, που χρησιμοποίησε η μπλε ομάδα, προκειμένου να νικήσει στο αγώνισμα, με ορισμένους παίκες, και δη τον Τζέιμς, να δηλώνουν τραυματίες και ανήμποροι να επωμιστούν το βάρος, με αποτέλεσμα να εξαιρούνται στα ματσαρίσματα.

Αυτό ήταν και το πρόβλημα για τον Ασημακόπουλο, που επιπλέον στοχοποίησε Μαριαλένα και Παύλο. «Κι εγώ είχα πρόβλημα στον αυχένα, αλλά έπαιξα κανονικά», είπε μπροστά στην κάμερα, πετώντας τα «καρφιά» του.

Τα καρφιά του Ασημακόπουλου on camera

Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση σήμερα 19/4 στο Survivor

Όπως ήδη σας έχουμε γράψει οι Μπλε θα συνεχίσουν τα σερί τους στις νίκες και θα πάρουν τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, άρα οι Κόκκινοι θα πρέπει να παίξουν το παιχνίδι της ατομικής ασυλίας και να πάνε στο συμβούλιο με αναμμένες δάδες για να ακολουθήσουν την διαδικασία που όλοι ξέρουμε ώστε να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση!

Η αλήθεια είναι, πως οι περισσότεροι περιμένουν πως στον τάκο θα βγει ο Αλέξης Παππάς, αφού στο χθεσινό επεισόδιο προκάλεσε τον Τζέιμς να βγουν προτεινόμενοι προς αποχώρηση μαζί και να αφήσουν το κοινό να επιλέξει ποιος θα μείνει και ποιος όχι στο παιχνίδι.

Ωστόσο, οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που ποτέ δεν πέφτουν έξω αναφέρουν πως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι ο Τριαντάφυλλος! Στα κλασικά τους οι Κόκκινοι, δεν αλλάζουν με τίποτα αυτή την επιλογή! Ο Ντάφυ έχει σπάσει κάθε ρεκόρ σε αυτό! Λέτε να τα καταφέρει και αυτή την φορά;

Πληροφορίες για το τι γίνεται στον δεύτερο αγώνα ασυλίας δεν έχουμε ακόμα, αλλά το μόνο που προκύπτει από τα... συμφραζόμενα είναι πως αν χάσουν ξανά οι Κόκκινοι, πάλι Παππά θα δούμε στον τάκο μαζί με τον φίλο του...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils