Survivor 4 - Ελευθερίου: «Έφυγα από το Survivor με την συνείδησή μου καθαρή»

«Στο τέλος αυτό μένει»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Ελευθερίου: «Έφυγα από το Survivor με την συνείδησή μου καθαρή»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελευθερία Ελευθερίου αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες από τη συμμετοχή της στο Survivor 4, μαζί με ένα μήνυμα για την εμπειρία που έζησε.

Η τραγουδίστρια επέστρεψε πριν από μερικές μέρες στην Ελλάδα και μέσα από την ανάρτησή της θέλησε να δείξει πως μεγαλύτερη σημασία είχε η εμπειρία παρά η απόδοσή της στο παιχνίδι, ενώ τόνισε πως μετά από όλα όσα έγιναν, έφυγε με τη συνείδησή της καθαρή.

Η ανάρτηση της Ελευθερίας Ελευθερίου για το Survivor 4

«Έτρεξα. Ξεπέρασα κάθε ”εμπόδιο”. Στόχευσα. Πετύχαινα…ή μπορεί και όχι. Σημασία έχει η εμπειρία. Στόχος μου ήταν να παραμείνω αλώβητη και έφυγα με τη συνείδηση μου καθαρή. Στο τέλος αυτό μένει. Όλα για το ”run“ παιδιά, η διαδρομή είναι αυτή που πραγματικά αξίζει», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Πλάνα από την άφιξη της Ελευθερίας στο αεροδρόμιο

Πρώτο το Youweekly.gr σας παρουσίασε το Σάββατο αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από την άφιξη της Ελευθερίας Ελευθερίου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4. Το πρωί της Δευτέρας η εκπομπή Ευτυχείτε έδειξε πλάνα από το σημείο και είδαμε μια Ελευθερία Ελευθερίου... γλυκιά και ομιλητική!

Η τραγουδίστρια ήταν ευχάριστη, απάντησε στους δημοσιογράφους με ευγενικά λόγια για το αν είναι καλά κι αν είχε καλό ταξίδι και φρόντιζε να τους υπενθυμίζει με όμορφο τρόπο πως δεν μπορεί να πει κάτι παραπάνω λόγο του συμβολαίου που έχουν οι παίκτες με την παραγωγή του Ατζούν!

Παρ' όλα αυτά είπε στις κάμερες πως "Θα τα πούμε όλα πολύ σύντομα", οπότε αναμένουμε για τις πρώτες της δηλώσεις γιατί σίγουρα έχει πολλά να μας πει!