Survivor 4: Ένταση και κατηγορίες στο συμβούλιο με την Ελευθερίου, τον Τζέιμς και τον Νίκο Μπάρτζη!

"Σιγά μη ζητήσω και συγγνώμη"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ένταση και κατηγορίες στο συμβούλιο με την Ελευθερίου, τον Τζέιμς και τον Νίκο Μπάρτζη!

Ένας κακός χαμός έγινε και στο σημερινό συμβούλιο του νησιού λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, που σας έχουμε ενημερώσει ποιος αποχωρεί απόψε!

Αυτή τη φορά η ένταση προκλήθηκε ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου, τον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη! Φυσικά θέση σε όλα αυτά πήραν και ο Κώστας Παπαδόπουλος αλλά και ο Αλέξης Παππάς!

Το θέμα συζήτησης αυτή τη φορά δεν ήταν μόνο ένα αλλά ασχοληθήκαν με όλα τα θέματα που είχαν δημιουργηθεί με την Ελευθερία, από το ότι ισχυρίζονταν πως πήγε να τους κλέψει τις προμήθειες μέχρι και το ότι την έπεφτε στον Αλέξη Παππά για να μην ψηφιστεί!

Η Ελευθερία υποστήριξε φυσικά τον εαυτό της και είπε πως η ίδια αν φύγει θα φύγει με το κεφάλι ψηλά και νομίζει πως της χρωστάνε μια συγγνώμη τα παιδιά και πως η ίδια δεν είναι διατεθειμένη να ζητήσει πρώτη!

Η ένταση στο συμβούλιο

Σάκης σε Μαριαλένα: "Αυτό το χωρίζω το λες πολύ ωραία!"

Αφού επέστρεψαν και οι Μπλε στην καλύβα τους μετά την νίκη τους στον αγώνα με έπαθλο επικοινωνίας, η Μαριαλένα, ο Σάκης, ο Τριαντάφυλλος και η Ελευθερία το έριξαν στο τραγούδι!

Η Ελευθερία καθώς είναι πεπεισμένη πως θα αποχωρήσει απόψε έκανε μαθήματα φωνητικής στην Μαριαλένα και το τραγούδι που επέλεξαν να πουν ήταν το "Φεύγω δεν πάει άλλο πια χωρίζω"!

Μόλις το άκουσε ο Σάκης της είπε όλο νόημα και υπονοούμενο: "Αυτό το χωρίζω το λες πολύ καλά!" με την ίδια να μην αντιδρά είτε γιατί μπορεί να μην το κατάλαβε είτε γιατί δεν ήθελε να δώσει συνέχεια!