Survivor 4: Νικήτρια η Μπλε ομάδα στον αγώνα επάθλου επικοινωνίας

Αφιέρωσαν τη νίκη στον γιο του Τριαντάφυλλου και του τραγούδησαν το "Χρόνια Πολλά"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Νικήτρια η Μπλε ομάδα στον αγώνα επάθλου επικοινωνίας

Το διακύβευμα στο αγώνισμα επικοινωνίας ήταν αυτή την φορά πραγματικά πολύ μεγάλο στο Survivor και η μπλε ομάδα κατάφερε με μια ακόμη ανατροπή της να πάρει ίσως το πιο σημαντικό έπαθλο του φετινού παιχνιδιού, αφιερώνοντάς το, μάλιστα, στο γιο του Τριαντάφυλλου.

Η κόκκινη ομάδα ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα, εκμεταλλευόμενη τα δικά της ματσαρίσματα, αλλά η μπλε γύρισε από το 3-0 και το 5-2, έχοντας τον Παύλο Γαλακτερό και την Ελένη Χαμπέρη σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς πήραν πέντε πόντους και ο πρώτος έκανε 3/3.

Ο Παύλος, μάλιστα, έδωσε και τον τελευταίο πόντο με τον Τριαντάφυλλο, γράφοντας το τελικό 10-6, που ήρθε με σερί 5-0 των «Μπλε» στο τέλος, ευχόμενοι ύστερα «χρόνια πολλά» για τα γενέθλια του Τριαντάφυλλου, που νωρίτερα του αφιέρωσε κι έναν πόντο του.

Η νίκη των Μπλε και τα χρόνια πολλά

Ξέσπασαν όλοι οι παίκτες σε κλάματα

Με μεγάλη συγκίνηση ξεκίνησε το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό και την επικοινωνία στο Survivor, καθώς η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού έκανε άπαντες να πλαντάξουν στο κλάμα.

Ο παρουσιαστής μάζεψε τους παίκτες και των δύο ομάδων στην κλασική παρουσίαση του αγωνίσματος και προτίμησε, αυτή την φορά, να μην τους ρωτήσει πολλά πράγματα για το τι συνέβαινε στις παραλίες - που είχαμε μια ένταση. Αυτό που είχε να ανακοινώσει, άλλωστε, ήταν πολύ πιο σημαντικό.

Συγκεκριμένα, το έπαθλο επικοινωνίας αφορούσε ζωντανά μηνύματα από την οικογένειά τους. Όλοι οι παίκτες λύγισαν με το που άκουσαν αυτή την ανακοίνωση και δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους, με τον Τριαντάφυλλο ειδικά να επιθυμεί να στείλει μήνυμα στο γιο του, που είχε τα γενέθλιά του.