Survivor 4: Ξέσπασαν όλοι οι παίκτες σε κλάματα

Το έπαθλο επικοινωνίας που τους λύγισε...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ξέσπασαν όλοι οι παίκτες σε κλάματα

Με μεγάλη συγκίνηση ξεκίνησε το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό και την επικοινωνία στο Survivor, καθώς η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού έκανε άπαντες να πλαντάξουν στο κλάμα.

Ο παρουσιαστής μάζεψε τους παίκτες και των δύο ομάδων στην κλασική παρουσίαση του αγωνίσματος και προτίμησε, αυτή την φορά, να μην τους ρωτήσει πολλά πράγματα για το τι συνέβαινε στις παραλίες - που είχαμε μια ένταση. Αυτό που είχε να ανακοινώσει, άλλωστε, ήταν πολύ πιο σημαντικό.

Συγκεκριμένα, το έπαθλο επικοινωνίας αφορούσε ζωντανά μηνύματα από την οικογένειά τους. Όλοι οι παίκτες λύγισαν με το που άκουσαν αυτή την ανακοίνωση και δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους, με τον Τριαντάφυλλο ειδικά να επιθυμεί να στείλει μήνυμα στο γιο του, που είχε τα γενέθλιά του.

Τα κλάματα στο σερέμονι για το έπαθλο επικοινωνίας

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Όπως πολύ σωστά σας είχαμε πει πρώτοι, ο Κώστας Παπαδόπουλος ψηφίστηκε από την κάλπη των Μπλε ενώ ο Παύλος δόθηκε από τον Νίκο Μπάρτζη που κέρδισε την ατομική ασυλία! Από την άλλη πλευρά τώρα, από αυτή των Κόκκινων, εχθές έγινε χαμός! Από την κάλπη τους βγήκε φυσικά - ποιος άλλος; - ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου ενώ από τον τραυματία Ηλία Μπόγδανο που κατάφερε και κέρδισε την ατομική ασυλία δόθηκε ως υποψήφια η Ελευθερία Ελευθερίου!

Απόψε το βράδυ μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ θα παρακολουθήσουμε πάλι όλα τα ευτράπελα που συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο περιμένοντας όλοι την στιγμή που οι δυο ομάδες θα βρεθούν στο συμβούλιο του νησιού!

Σας βάλαμε από το πρωί να ψηφίσετε στα insta stories του Youweekly.gr ποιος θέλετε ΝΑ ΦΥΓΕΙ κι έχει γίνει ο κακός χαμός! Οι ψήφοι σας μέχρι στιγμής θέλουν εκτός τον Τριαντάφυλλο! Ίσως επιτέλους το κοινό ξύπνησε και κουράστηκε από αυτό που προσφέρει ο τραγουδιστής στο παιχνίδι, που σίγουρα δεν είναι αγωνιστικότητα...

Ωστόσο, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr άλλος παίκτης έχει μαζέψει ήδη τα πράγματά του από την παραλία του Άγιο Δομίνικου!

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, λοιπόν, θέλουν την Ελευθερία Ελευθερίου να βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού! Είχαν δεν είχαν, λιγοστεύουν οι γυναίκες στην παραλία...