Survivor 4 - Ελευθερίου: "Τον Αλέξη τον ήξερα πριν το παιχνίδι. Έχει σχέση και μου είπε να της πω..."

"Πέφτω από τα σύννεφα, δεν περίμενα ότι θα το έλεγε αυτό γιατί..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Ελευθερίου:

Μετά την επιστροφή της στην Αθήνα (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) η Ελευθερία Ελευθερίου παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο σκηνικό που είχε προκληθεί με τον Αλέξη Παππά.

Οι δηλώσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου για τον Αλέξη Παππά

"Τον Αλέξη έτυχε να τον γνωρίζω πριν το παιχνίδι από την καλή μου φίλη και μάλιστα πριν φύγουμε για Άγιο Δομίνικο του είχε ζητήσει να με προσέχει. Μου είχε δώσει όλο το δικαίωμα η φίλη μου να νιώθω ότι έχω μια ασφάλεια.

Κάποιοι άλλοι μου έβαζαν λόγια για τον Αλέξη. Πέφτω από τα σύννεφα, δεν περίμενα ότι θα το έλεγε αυτό γιατί οι προθέσεις μου δεν ήταν σε καμία περίπτωση πονηρές. Ίσως το παρεξήγησε κι αυτός το ότι ένιωθα πολύ οικεία μαζί του.

Δεν υπήρξε ποτέ κάτι ερωτικό με τον Αλέξη, ο Αλέξης είναι σε μια σχέση και μου είπε ότι αν καταφέρεις να της μιλήσεις να της στείλεις την αγάπη μου κι ότι την σκέφτομαι. Δεν παίζει καμία στρατηγική για να παραμείνει στο παιχνίδι οδηγεί τα πράγματα ακριβώς έτσι όπως έχουν τα γεγονότα.

Η σύντροφος του Αλέξη Παππά

«Έχουμε μια ξεχωριστή σχέση. Γνωριστήκαμε τον Αύγουστο στο Μονακό και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Κατά κάποιο τρόπο συγχρονιστήκαμε και μετά αρχίσαμε να γνωριζόμαστε καλύτερα. Μένω στο Μόντε Κάρλο και μεταξύ Ντουμπάι, Μιλάνο και Παρίσι και δεν κατάφερα να τον συναντήσω, οπότε μιλάμε μέσω των social media. Ακόμα και τα απογεύματα με καλούσε στο τηλέφωνο και πέφταμε μαζί για ύπνο.

Μου είπε τον Δεκέμβρη ότι πρόκειται να πάει στο Survivor και του είπα ότι είναι μια ευκαιρία για να εξελιχθεί και να βγει από τη ζώνη ασφαλείας. Ο Αλέξης μου είπε ότι θέλει να μοιραστεί μαζί μου ό,τι κάνει στη ζωή του. Πριν φύγει, λοιπόν, και κλείσει το τηλέφωνο, είπε ότι θέλει να μου ζητήσει μόνο ένα πράγμα: “Υποσχέσου ότι δεν θα δώσεις την καρδιά σου σε άλλον γιατί θέλω εγώ να την κερδίσω. Και έτσι αποφασίσαμε να περιμένουμε ο ένας τον άλλον.

Στο τελευταίο βίντεο που μου έστειλε μου είπε ότι με αγαπάει και όταν το είδα άρχισα να κλαίω. Κάναμε πλάκα όταν συζητάγαμε για την κοινή μας ζωή και είπαμε ότι θα μένουμε κάποιο διάστημα εδώ και κάποιο εκεί. Υποσχέσθηκα ότι θα του δώσω μια ευκαιρία.

Υπήρχαν φορές που ζήλεψα τον Αλέξη μέσα στο παιχνίδι και είπα ότι δεν θέλω να βλέπω άλλον. Ποτέ δεν ήμασταν μαζί ως ζευγάρι. Μόνο από τα social media. Είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα αυτό. Επρόκειτο να παντρευτούμε 25η Μαρτίου, οπότε αν τον δεις πέστου ότι έχασε το γάμο μας. Είπε ότι αν την 25η Μαρτίου έχει βγει από το παιχνίδι, θα μου ζητήσει να παντρευτούμε», είπε χαρακτηριστικά η σύντροφος του Αλέξη Παππά μιλώντας στο Pop Up.