Survivor 4: Η Έλενα Κρεμλίδου συναντήθηκε με τον Γιώργο Λιβάνη

Βίντεο από τη νύχτα που διασκέδασαν παρέα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η Έλενα Κρεμλίδου συναντήθηκε με τον Γιώργο Λιβάνη

Το όνομα του Γιώργου Λιβάνη έχει γίνει πρώτο θέμα πια στις εκπομπές αφού η σχέση του με την Μαριαλένα που στο Survivor φαίνεται να έχει έρθει πολύ κοντά πάλι με τον πρώην της τον Σάκη, μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Εκτός από αυτό, όμως, με αφορμή τον ντόρο αυτό έχει βρεθεί κι από τους πιο εξεζητημένους τραγουδιστές. Προσφάτως μάλιστα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στην υγεία μας, στην οποία ήταν και η Ελένη Κρεμλίδου!

Που συναντήθηκαν Λιβάνης και Κρεμλίδου

"Νομίζω ούτε ο Σάκης ούτε η Μαριαλένα έχουν αποφασίσει τι κάνουν ή τι θα κάνουν, οπότε...δεν ξέρω. Διασκεδάσαμε πάρα πολύ με τον Γιώργο Λιβάνη στον Σπύρο Παπαδόπουλο, δεν το συζητήσαμε καθόλου. Δεν μου φάνηκε καθόλου στεναχωρημένος.", είπε μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια.

«Ο Λιβάνης μετάνιωσε για το μήνυμα που έστειλε στη Μαριαλένα στο έπαθλο επικοινωνίας»

Το πρωί της Τετάρτης, η εκπομπή Ευτυχείτε προχώρησε σε μία αποκάλυψη που αφορά τη σχέση του Γιώργου Λιβάνη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με την Έλενα Πολυκάρπου να ξεκαθαρίζει πως σύμφωνα με πληροφορίες της, ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει για το μήνυμα που της έστειλε στο έπαθλο επικοινωνίας.

Αφορμή για την αποκάλυψη αυτή έγινε η αντίδραση του Πάνου Καλίδη όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της Μαριαλένας και του Γιώργου Λιβάνη. Ο πρώην παίκτης του Survivor 4 βρέθηκε σε αμηχανία και τόνισε πως θα τα πει όλα κάποια άλλη στιγμή, αν και έχει ήδη μιλήσει μία φορά για αυτή τη σχέση.

Αμέσως μετά το τέλος του βίντεο, η Έλενα Πολυκάρπου μίλησε για το μήνυμα του Λιβάνη στο έπαθλο επικοινωνίας ενώ την συζήτηση έληξε η Κατερίνα Καινούργιου λέγοντας: «Παιδιά, ο Λιβάνης δεν φταίει πουθενά…».