Survivor 4: Ο Αλέξης Παππάς επικοινώνησε με την Αλέσια με την αποχώρηση του

«Δεν είμαι κάτι για αυτόν, δηλαδή έχουμε αυτή την υπόσχεση μας, αλλά ουσιαστικά τίποτα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Αλέξης Παππάς επικοινώνησε με την Αλέσια με την αποχώρηση του

Μετά την αποχώρηση του από το Survivor 4, ο Αλέξης Παππάς ήρθε σε επικοινωνία με την Αλέσια, η οποία μέχρι πρόσφατα δήλωνε πως είναι σύντροφος του, παρόλο που δεν έχουν συναντηθεί ποτέ, παρά μόνο μιλάνε από τα social media.

Σε ένα live της στο Instagram, που πρόβαλλαν στο Πρωινό, η Αλέσια αποκάλυψε πως μίλησε με τον Αλέξη Παππά, ωστόσο δεν μπορεί να έρθει στην Ελλάδα για να τον δει, ούτε εκείνος να πάει στο Ντουμπάι.

Όσα είπε η Αλέσια για τον Αλέξη Παππά

«Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Δεν είμαι κάτι για αυτόν, δηλαδή έχουμε αυτή την υπόσχεση μας, αλλά ουσιαστικά τίποτα. Τον ξέρω μόνο από τα social, δεν τον γνωρίζω στην πραγματικότητα, ελπίζω να είναι τόσο καλός όσο λέει ότι είναι. Ακόμα και αν δεν είμαστε κάποια στιγμή μαζί, του αξίζει ένας καλός άνθρωπος, σε όλους μας αξίζει να έχουμε το χώρος μας, δηλαδή τώρα που θα επιστρέψει στην Ελλάδα μπορεί να έχει άλλες προθέσεις, μπορεί να αλλάξει γνώμη για πολλά πράγματα.

Μίλησα με τον Αλέξη. Νομίζω πως είναι στην Ελλάδα. Είναι απασχολημένος με το πρόγραμμά του. Δεν ξέρω αν θα έρθω στην Ελλάδα να συναντήσω τον Αλέξη, μόλις έφτασε».

Εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά ο Αλέξης Παππάς

Ο Αλέξης Παππάς γύρισε στην Ελλάδα το απόγευμα του Σαββάτου μετά την αποχώρησή του από το Survivor 4 και όπως έγινε γνωστό, έχει σκοπό να κάτσει να δει αναλυτικά όλα όσα έχουν ειπωθεί για εκείνον κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο παιχνίδι προκειμένου να αποφασίσει αν θα κινηθεί νομικά.

Ήδη από την Παρασκευή έγινε γνωστό πως τον πρώτο λόγο θα έχει ο δικηγόρος του ηθοποιού ο οποίος μάλιστα έκανε και κάποιες δηλώσεις στο Πρωινό.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης στο Καλύτερα δεν Γίνεται εξήγησε πως ο Αλέξης Παππάς επικοινώνησε μαζί του και του είπε πως πρώτα θέλει να ηρεμήσει και στη συνέχεια να εξετάσει αναλυτικά όσα έχουν γραφτεί για τον ίδιο. Μάλιστα, σε συνεννόηση πάντα με τον δικηγόρο του θα αποφασίσει και ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του.

Αλέξης Παππάς μηνύσεις