Survivor 4: Αποκλειστικό βίντεο από τον τσακωμό Μαριαλένας- Σάκη στην παραλία

«Για πάρτη σου για πάρτη μου!»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Αποκλειστικό βίντεο από τον τσακωμό Μαριαλένας- Σάκη στην παραλία

To Youweekly.gr τα είχε πει και για ακόμα μία φορά επιβεβαιώθηκε και με το παραπάνω. Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχαν τον πρώτο τους καυγά στο Survivor 4 και όπως φαίνεται από το αποκλειστικό βίντεο που δημοσίευσε ο ΣΚΑΪ, ήταν μεγάλος.

Όπως σας γράψαμε ήδη από το βράδυ της Παρασκευής λοιπόν εμείς, ο Σάκης και η Μαριαλένα απομακρύνθηκαν ξαφνικά και μάλιστα χάθηκαν στο δάσος για 45 λεπτά επειδή τσακώθηκαν. Μπορεί να μην γνωρίζαμε τον λόγο, ωστόσο αυτό αποκαλύπτεται στο παρακάτω βίντεο.

Η Μαριαλένα έχει έναν άσχημο τραυματισμό στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία - δείτε εδώ τον νικητή - και ο Σάκης δεν της συμπαραστέκεται όσο θα ήθελε εκείνη.

Μόλις ο Σάκης καταλαβαίνει ότι έχει πειραχτεί με κάτι, την πλησιάζει προκειμένου να μάθει τι της συμβαίνει και εκείνη του εξηγεί πως δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει αν είναι καλά ενώ του τόνισε πως το λάθος της είναι ότι περιμένει από εκείνον να κάνει πράγματα που θα έκανε κι εκείνη σε αντίστοιχη περίσταση.

Προφανώς και ο καυγάς συνεχίστηκε μέχρι το βράδυ, ενώ παραμένει άγνωστο αν τελικά τα βρήκαν!

Δείτε το βίντεο από τον τσακωμό του Σάκη και της Μαριαλένας στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Για την επανασύνδεση του Σάκη και της Μαριαλένας παίζει ρόλο ο λόγος που χώρισαν»

Ένας καλός φίλος του Σάκη Κατσούλη μίλησε το πρωί της Κυριακής στο Έλα Χαμογέλα και τον Κωνσταντίνο Βασάλο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη στάση που έχει κρατήσει ο φίλος του μέσα στο Survivor 4 καθώς και στη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Περίμενα την αποχώρηση του Αλέξη Παππά. Ο Τριαντάφυλλος έχει ασχοληθεί με την ψυχολογία του κόσμου. Έχει μπει στη θέση του θύματος και αυτό φαίνεται πως αρέσει στο κοινό. Ο Παππάς μπήκε πολύ στρατηγικά στο παιχνίδι. Δεν νομίζω πως ο Σάκης θα κατηγορηθεί για τη φιλία του με τον Παππά. Δεν συμμετείχε σε κάποια ίντριγκα.

Δεν πιστεύω ότι ο Σάκης θα σκεφτεί ότι θα τον πάρει η «μπάλα» αν κάνει παρέα με τον Τριαντάφυλλο. Ο Σάκης δεν συμμετείχε στην κόντρα με τον Τζέιμς. Αγωνιστικά είναι μακράν ο καλύτερος. Πλέον έχει προσαρμοστεί στις συνθήκες και είναι το φαβορί.

Αυτή τη στιγμή η Μαριαλένα είναι το στήριγμα ενός ανθρώπου που ξέρεις, δεν νομίζω ότι είναι κάτι παραπάνω. Δεν ξέρω την αιτία που χώρισαν οπότε δεν ξέρω και αν υπάρχει περίπτωση να ξαναείναι μαζί. Δεν νομίζω πως ο Σάκης έχει κάνει κάτι λάθος, μόνο εκείνη την έκρηξη που είχε αλλά κι αυτή ήταν φυσιολογική», είπε χαρακτηριστικά ο φίλος του Σάκη Κατσούλη.