Survivor 4: Ατύχημα για τη Μαριαλένα στο αγώνισμα

«Πάγωσαν» οι συμπαίκτες της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ατύχημα για τη Μαριαλένα στο αγώνισμα

Άπαντες «πάγωσαν» στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, βλέποντας τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να τραυματίζεται κατά τη διάρκειά του, επιχειρώντας να σύρει το άρμα της με αντίπαλο την Καρολίνα Καλύβα.

Οι δύο παίκτριες μπήκαν στη «μάχη» με το σκορ στο 1-1 ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τη Μαριαλένα όμως να μην αρχίζει καλά και να πέφτει. Το άρμα, μάλιστα, έπεσε πάνω της και, όπως είπε η ίδια στη συνέχεια, την χτύπησε στο διάφραγμα, με αποτέλεσμα να χάσει για λίγο την αναπνοή της.

Ευτυχώς, όμως, δεν επρόκειτο για κάτι σοβαρό και συνέχισε να αγωνίζεται, χάνοντας ωστόσο τον πόντο, αφού ήταν καταβεβλημένη και επηρεασμένη από εκείνη τη δύσκολη στιγμή. Νωρίτερα βέβαια έβγαλε στη «φόρα» τα πάντα για τη σχέση της με τον Σάκη!

Το ατύχημα της Μαριαλένας στο Survivor 4

Ακολοθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Αποκλειστικό βίντεο από τον τσακωμό Μαριαλένας- Σάκη στην παραλία

To Youweekly.gr τα είχε πει και για ακόμα μία φορά επιβεβαιώθηκε και με το παραπάνω. Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχαν τον πρώτο τους καυγά στο Survivor 4 και όπως φαίνεται από το αποκλειστικό βίντεο που δημοσίευσε ο ΣΚΑΪ, ήταν μεγάλος.

Όπως σας γράψαμε ήδη από το βράδυ της Παρασκευής λοιπόν εμείς, ο Σάκης και η Μαριαλένα απομακρύνθηκαν ξαφνικά και μάλιστα χάθηκαν στο δάσος για 45 λεπτά επειδή τσακώθηκαν. Μπορεί να μην γνωρίζαμε τον λόγο, ωστόσο αυτό αποκαλύπτεται στο παρακάτω βίντεο.

Η Μαριαλένα έχει έναν τραυματισμό στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία - δείτε εδώ τον νικητή - και ο Σάκης δεν της συμπαραστέκεται όσο θα ήθελε εκείνη.

Μόλις ο Σάκης καταλαβαίνει ότι έχει πειραχτεί με κάτι, την πλησιάζει προκειμένου να μάθει τι της συμβαίνει και εκείνη του εξηγεί πως δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει αν είναι καλά ενώ του τόνισε πως το λάθος της είναι ότι περιμένει από εκείνον να κάνει πράγματα που θα έκανε κι εκείνη σε αντίστοιχη περίσταση.

Προφανώς και ο καυγάς συνεχίστηκε μέχρι το βράδυ, ενώ παραμένει άγνωστο αν τελικά τα βρήκαν!