Survivor 4: Οι Κόκκινοι πήραν την πρώτη ασυλία

Με σκορ 10-8

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Οι Κόκκινοι πήραν την πρώτη ασυλία

Μετά από μια φοβερή μεταξύ τους αναμέτρηση, η κόκκινη ομάδα έδειξε φοβερά αποθέματα ψυχής και πήρε την πρώτη ασυλία στο Survivor 4, με τον Ηλία Μπόγδανο να κάνει έναν φοβερό αγώνα στο τέλος και να επικρατεί του Τζέιμς Καφετζή.

Ήταν ένας από τους πιο αμφίρροπους αγώνες, που έχουμε δει στο φετινό Survivor, με το αγώνισμα να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον με την χρήση... άρματος, ενώ υπήρξαν και πολλές διακυμάνσεις. Από το 3-1 των «Κόκκινων» βρεθήκαμε στο 6-4 υπέρ των «Μπλε» και στη συνέχεια το προβάδισμα εναλλασσόταν, ενώ είχαμε και τον τραυματισμό της Μαριαλένας.

Με το σκορ στο 8-8, μετά την ισοφάριση της Νικολέτας απέναντι στην Ελένη, ο Σάκης και ο Ηλίας πήραν τους πόντους και το ματς τελείωσε στο 10-8 σε ένα μεγάλο αποτέλεσμα για την κόκκινη ομάδα, όπως σας είχαμε ενημερώσει σχετικά.

Οι νίκη των Κόκκινων στο Survivor 4

Spoiler αποχώρησης 28/4: Δεν υπάρχει σωτηρία για τον Τριαντάφυλλο

Μια εβδομάδα ανατροπών ξημέρωσε σήμερα, Δευτέρα 26/4, για το Survivor και το Youweekly.gr είναι εδώ να σας πει τα πάντα πρώτο φυσικά όπως πάντα!

Επειδή πάντα είμαστε ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα σας έχουμε αποκαλύψει και ποιος θα κερδίσει την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας! Κάπως έτσι ξέρουμε από τώρα, σε περίπτωση που δεν υπάρξει ανατροπή, πως οι υποψήφιοι θα είναι τουλάχιστον τέσσερις, δυο από κάθε ομάδα!

Εχθές, στο instagram του Youweekly.gr σας ανεβάσαμε poll για το αν πιστεύετε πως η παραμονή του Τριαντάφυλλου στο παιχνίδι έχει κουράσει και τα αποτελέσματα έδειξαν αυτό που ήδη ξέραμε!

Survivor 4 spoiler 28/4 Τριαντάφυλλος

Μπορεί ο Τριαντάφυλλος να προσφέρει ίντριγκα στο παιχνίδι, αλλά πάει καιρός που επικρατεί αυτή η κατάσταση και το κοινό φαίνεται πως έχει κουραστεί από τα κλάματα του τραγουδιστή!

Αυτή η Τετάρτη σύμφωνα με την ψηφοφορία που έγινε στο Youweekly.gr δείχνει πως θα είναι και η τελευταία του Τριαντάφυλλου!

Survivor 4 spoiler 28/4 ψηφοφορία αποχώρησης

Μένει μόνο να φτάσουμε σε εκείνη την ημέρα για να επιβεβαιώσουμε με spoil το τι όντως θα συμβεί! Μέχρι τότε συντονιστείτε στο Youweekly.gr γιατί έρχονται πολλά αποκλειστικά παρασκήνια για το παιχνίδι που έχει φέρει τα πάνω κάτω στους πίνακες της AGB!

Μόνο ένα θαύμα θα τον σώσει πάντως...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!