Survivor 4: Ο Παύλος Γαλακτερός πήρε την ατομική ασυλία

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το αποψινό συμβούλιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Παύλος Γαλακτερός πήρε την ατομική ασυλία

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4, ο Παύλος Γαλακτερός ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει την ατομική ασυλία και να πάει ασφαλής στο συμβούλιο του νησιού.

Οι «Μπλε» ήταν η ομάδα, που ηττήθηκε στο αγώνισμα ασυλίας, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να βρεθούν στη δύσκολη θέση να πρέπει να διαλέξουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο δεύτερος θα προκύψει από αυτόν, που κερδίζει την ατομική ασυλία και για αυτό έπαιξαν οι παίκτες των ηττημένων.

Στη δοκιμασία νικητής ήταν ο Παύλος Γαλακτερός, όπως σας είχαμε ενημερώσει σχετικά. Ο ίδιος επεσήμανε πως θα ψηφίσει το καλύτερο για την ομάδα του, όπως έκανε και την προηγούμενη φορά.

Το αγώνισμα ατομικής ασυλίας στο Survivor 4

Οι νέες δηλώσεις της Νάνσυς Ζαμπέτογλου για τον Παύλο Γαλακτερό

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου έχει παντρευτεί τον Νάσο Γαλακτερό και έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια.

Από τον πρώτο του γάμο ο Νάσος έχει αποκτήσει ένα γιο, τον Παύλο. Ήταν παντρεμένος και με την τηλεπαρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά. Σήμερα είναι παντρεμένος για τρίτη φορά με τη δημοσιογράφο Νάνσυ Ζαμπέτογλου, και έχουν αποκτήσει μια κόρη.

Στις νέες δηλώσεις που παραχώρησε η παρουσιάστρια προσπάθησε να εξηγήσει τι ακριβώς είναι ο Παύλος για αυτήν, γιατί όπως είπε η σχέση τους δεν περιορίζεται μόνο στο τυπικό "μητριά και γιός".

Επίσης, σχολίασε την εικόνα του στο Survivor με πολύ θετικά λόγια.

«Ο Παύλος μου αρέσει πάρα πολύ με τα κοτσιδάκια, θέλω να τα κρατήσει. Ο Παύλος έχει όντως πρόβλημα με τη μέση του και κάνει και μια δουλειά που απαιτεί να κουβαλάει. Υπάρχουν κάποιες σχέσεις που δεν έχουν ταμπέλες. Εκτός από το μητέρα και το μητριά υπάρχει και κάτι άλλο που δεν ορίζεται και δεν υπάρχει κάποια λέξη να το περιγράφει. Εγώ είμαι αυτό το κάτι άλλο. Είναι αυτό το παιδί και έχει αυτή τη μαμά. Το λέω από την πρώτη μέρα που γνώρισα τον Παύλο. Αυτό που έχω να πω είναι ότι έχει μια πολύ σπουδαία μαμά που βοήθησε σε όλο αυτό. Το να είμαστε όλοι μαζί, δεν βοήθησα μόνο εγώ, δεν βοήθησε μόνο ο Παύλος, βοήθησε η Τέτα. Είμαστε μια πολύ αγαπημένη οικογένεια», είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.