Survivor 4 - Αλέξης Παππάς για Alessia: «Δεν ξέρω αν υπάρχει η σχέση! Δε θα παντρευόμασταν 25 Μαρτίου»

«Είναι από τα πράγματα που σου συμβαίνουν μια φορά. Είναι αυτό το κεραυνοβόλο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Αλέξης Παππάς για Alessia: «Δεν ξέρω αν υπάρχει η σχέση!  Δε θα παντρευόμασταν 25 Μαρτίου»

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Αλέξη Παππά, πρόβαλλαν στην εκπομπή Love it. O πρώην παίκτης του Survivor 4, μίλησε για την σχέση Μαριαλένας και Σάκη, αλλά και για την σχέση του με την Alessia η οποία νωρίτερα έκανε δηλώσεις στο Πρωινό.

Όσα είπε ο Αλέξης Παππάς για Μαριαλένα και Σάκη στo Survivor 4

«Όλα τα παιδιά όταν μπαίνουν μέσα λένε ποια είναι η αίσθηση τους. Δε μας λένε πως ο κόσμος δεν μας γουστάρει. Ο Ταβλαδάκης είπε στην τριάδα ότι είναι οι πιο μισητοί παίκτες, αλλά σε ό,τι αφορά εκείνον, ως τηλεθεατή.

Δε μπορεί ο Σάκης την ώρα που έχουμε τριβές με κάποιους παίκτες να πηγαίνει και να έχει πάρε δώσε μαζί τους. Ήταν πάντα επικίνδυνο να φτάσει κάποιος κοντά στον James, ο οποίο είναι πανέξυπνος. Ο Σάκης ομόρφυνε τη Μαριαλένα, περνάνε πάρα πολύ όμορφα. Ήταν πολύ άγρια η Μαριαλένα. Έβαλα το χεράκι μου να έρθουν πιο κοντά η Μαριαλένα και ο Σάκης. Μίλησα και στους δύο.

Δε ξέρω από εδώ και πέρα τι πρόκειται να κάνουν. Δε ξέρω αν θα έχουμε γάμο. Ο κουμπάρος παίρνει εντολές. Θα είμαι ο τρίτος που θα το μάθει. Ο Σάκης είναι περισσότερο καψούρης. Έχει πει στο παρελθόν πως ήρθε στο Survivor για να βοηθήσει τη Μαριαλένα. Εγώ κρατάω μικρό καλάθι. Πιστεύω πως ήταν στρατηγική η τοποθέτησή του.

Η Μαριαλένα μου είπε για τον Γιώργο Λιβάνη πως είναι άλλη ιστορία χρονικά. Με τον Σάκη ήταν δυο χρόνια μαζί και έλεγαν πως ήθελαν να εξελιχθεί η σχέση τους. Η Μαριαλένα πριν μπει ο Σάκης ήταν ύαινα. Σε 4 μέρες ο Σάκης την έκανε κοριτσάκι 15 χρονών. Δε μπορώ να το περάσω απαρατήρητο και να βασιστώ σε μια σχέση μικρής διάρκειας με τον Γιώργο Λιβάνη. Η επιρροή που έχει ο Σάκης πάνω της, δεν έχει σχέση που μπορεί να έχει οποιοδήποτε άλλος»

Η εξομολόγηση για τη σχέση του με την Alessia

«Δεν ξέρω αν υπάρχει η σχέση μου ακόμη μετά από τόσο καιρό. Εγώ είχα πει σε αυτή την κοπέλα ότι λογικά μέχρι 25 Μαρτίου θα είμαι έξω. Σιγά μη κάτσω παραπάνω. Δε θα παντρευόμασταν 25 Μαρτίου. Έχουμε βρεθεί μόνο μια φορά, είχαμε έρθει πολύ κοντά από απόσταση. Έχουμε αφήσει στα μισά μια ιστορία. Είναι από τα πράγματα που σου συμβαίνουν μια φορά. Είναι αυτό το κεραυνοβόλο.

Δεν ξέρω αν με έκανε unfollow ο Ανδρέας Γεωργίου. Είχαμε μια σχέση επαγγελματική, η οποία έληξε. Δεν είχαμε αναπτύξει προσωπικές σχέσεις ποτέ» είπε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Παππάς.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Τι είπε τελικά στο αφτί του η Ελευθερία Ελευθερίου;

Η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love it και σχολίασε όσα συνέβησαν στο Survivor 4, όσο ήταν η ίδια μέσα, αλλά και το έγινε αφότου αποχώρησε από το παιχνίδι.

«Τώρα που αναφερθήκατε στον Αλέξη, θέλω να πω ότι είδα και κάποια πράγματα… έγινε μια παραπληροφόρηση για το τι του είπα. Σε καμία περίπτωση δεν είπα κάτι τέτοιο. Θυμάμαι πολύ καλά τι του είπα. Του είπα ότι θα μιλήσω στην Alesia… Δεν ξέρω από που βγήκε αυτό και με στεναχώρησε. Αντιλαμβάνομαι ότι πήγα σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, δεν το αδικώ αυτό αλλά κάποια παιδιά μπαίνουν είτε γιατί έχουν στρατηγική είτε γιατί είναι καλοί αγωνιστικά… Εγώ πήγα απροετοίμαστη» αποκάλυψε η Ελευθερία Ελευθερίου.