Survivor 4 - Τζέιμς: «Όλη η παραλία έχει στραφεί εναντίον σε εμένα και τον Μπάρτζη»

«Εκεί που είχαμε τον Παππά, τώρα τους έχουμε όλους»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Τζέιμς: «Όλη η παραλία έχει στραφεί εναντίον σε εμένα και τον Μπάρτζη»

Σε ένα έντονο ξέσπασμα προχώρησε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor ο Τζέιμς, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως η συμπεριφορά των συμπαικτών του έχει αλλάξει πολύ.

Σε μια συζήτηση που είχαν στην καλύβα Τζέιμς, Νίκος και Παύλος, ο πρώτος θεώρησε πως μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, οι παίκτες έχουν στραφεί εναντίον τόσο αυτού όσο και του Μπάρτζη.

Την ίδια στιγμή, ο Τζέιμς ανέφερε πως όλοι τους έχουν περιθωριοποιήσει και παραγκωνίσει και πως φυσικά τους θέλουν έξω από το παιχνίδι, ενώ όλοι οι παίκτες τους κατηγόρησαν πως αυτοί φταίνε που νιώθουν έτσι, καθώς αυτοί είναι που επιλέγουν να είναι συνεχώς οι δυο τους.

Survivor 4 Τζέιμς για τους παίκτες

Η κωλοτούμπα του αιώνα από τον Τζέιμς Καφετζή

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην παραλία των Survivors, μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, με τον Τζέιμς Καφετζή να προσπαθεί να αναλάβει το ηνία.

Η αλήθεια είναι πως ο Τζέιμς είχε δεχτεί τρομερό πόλεμο από τον Αλέξη, τόσο όταν ήταν συμπαίκτες στη μπλε ομάδα, όσο και όταν έγιναν αντίπαλοι! Ο Αλέξης ήθελε να διώξει τον Τζέιμς από το παιχνίδι και τελικά βρέθηκε ο ίδιος εκτός. Του γύρισε όλο αυτό μπούμερανγκ. Ποιες είναι όμως οι κινήσεις του Τζέιμς, μετά την απομάκρυνση του Αλέξη;

Αρκετοί παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το Survivor 4 έχουν παραδεχτεί πως ο Ροδίτης είναι ο πιο έξυπνος παίκτης μέσα στο ριάλιτι! Από το πρώτο επεισόδιο είχε αρχίζει να φαίνεται αυτό και είναι επόμενο πως κάθε του κίνηση από πίσω κρύβει στρατηγική.

Ποια είναι όμως η μεγάλη κίνηση ματ που τον χρίζει άμεσα το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο;

Θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, κάτι που έχει δείξει και στα τελευταία, αλλά μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, θα το κάνει δίχως τελειωμό! Ο Τζέιμς έχει καταλάβει ότι ο... διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr