Survivor 4: Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας για την αποψινή ψηφοφορία

Αρκετοί έπεσαν να την φάνε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας για την αποψινή ψηφοφορία

Ασημακόπουλος, Ντάφυ, Παπαδόπουλος και Τζέιμς βρίσκονται στον τάκο του Survivor αυτή την εβδομάδα και απόψε θα μάθουμε ποιος αποχωρεί, ασχέτως αν το Youweekly.gr σας το έχει αποκαλύψει ήδη με το κλασικό του spoil!

Όπως ήταν αναμενόμενο και λογικό η Άννα Μαρία Βέλλη που απολαμβάνει πλέον το παιχνίδι από την τηλεόραση του σπιτιού της, με το που άνοιξαν οι τηλεφωνικές γραμμές για να μπορέσει το κοινό να ψηφίσει έτρεξε να στείλει την δική της ψήφο, και δυο φορές μάλιστα, για να υποστηρίξει τον καλό της φίλο Τζέιμς που βγήκε υποψήφιος επειδή τον έδειξε ο Παύλος Γαλακτερός που κέρδισε την ατομική ασυλία.

Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας στο instagram για την ψηφοφορία του Survivor

Άννα Μαρία ψηφοφορία Survivor

Πολλά ήταν, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τα άσχημα μηνύματα που έλαβε για την πράξη της αυτή. Μην ξεχνάτε πως αυτή η τριάδα δεν ήταν και η αγαπημένη του κοινού!

Να θυμίσουμε, επίσης, πως η Άννα Μαρία από τότε που έχει βγει έχει δείξει αρκετές φορές πως η σκέψη της δεν παύει να είναι στον Άγιο Δομίνικο και στους δυο αγαπημένους της ανθρώπους που άφησε πίσω!

Μάλιστα, όταν είχε πρωτοβγει είχε πάει και είχε φτιάξει τα νύχια της μπλε γράφοντας πάνω τα αρχικά Τ και Ν από Τζέιμς και Νίκο φυσικά! Ποιος μπορεί να το ξεχάσει αυτό;

Άννα Μαρία μανικιούρ Μπάρτζης Τζέιμς