Survivor 4: Η ανάρτηση της Ελευθερίας Ελευθερίου μετά το χθεσινό επεισόδιο

Αφού ανακοίνωσε ο Λιανός ποιοι είναι οι προτεινόμενοι ανέβασε αυτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η ανάρτηση της Ελευθερίας Ελευθερίου μετά το χθεσινό επεισόδιο

Φωτιά πήρε το instagram μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4! Μετά την ανάρτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη προχώρησε σε ένα ποστάρισμα και η Ελευθερία Ελευθερίου δείχνοντας πως είναι ταγμένη Κόκκινη μέχρι το κόκαλο!

Αν και πέρασε αρκετό καιρό στην μπλε παραλία η τραγουδίστρια το μόνο που φαίνεται να της έχει μείνει από εκεί είναι μια πικρή γεύση. Λίγο πριν την αποχώρησή της είχε μεταφερθεί ξανά στους Κόκκινους και είχε έρθει αρκετά κοντά με τον Τριαντάφυλλο!

Η ανάρτηση της Ελευθερίας Ελευθερίου για την Κόκκινη ομάδα

Μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, λοιπόν, για το ποια είναι η προτεινόμενη τετράδα προς αποχώρηση εκείνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφία με τα στοιχεία του Γιώργου Ασημακόπουλου και του Τριαντάφυλλου παρακινώντας τους διαδικτυακούς της φίλους να στηρίξουν τους πρώην συμπαίκτες της.

Ελευθερία Ελευθερίου Survivor

Αυτός φεύγει απόψε!

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Σας έχουμε βάλει και poll στα instastories του Youweekly.gr να ψηφίσετε ποιος θέλετε να παραμείνει αλλά, το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει!

Η απόφαση έχει παρθεί και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr o Κώστας Παπαδόπουλος βρίσκεται ήδη εκτός παραλίας και πολύ σύντομα θα απομακρυνθεί κι από το νησί του Άγιου Δομίνικου για να έρθει Ελλάδα! Είχε βγει προτεινόμενος αρκετές φορές, πόσο πια να τραβήξει αυτό; Εντάξει, Τριαντάφυλλος δεν είναι αλλά... μετά από την σημερινή αποχώρηση φτάνει και η σειρά του...

Survivor 4 spoiler 28/4 Ποιος αποχωρεί απόψε

Πλησιάζει και στο ατομικό το παιχνίδι κι αν μείνει μέχρι τότε μέσα θα τον φάνε λάχανο...

Α! Ξέρω και την ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας απόψε, σας το έχω γράψει εδώ.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!