Survivor 4 trailer 28/4: Ψυχολογία 0 μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το έπαθλο

Με δάκρυα στα μάτια οι παίκτες στο αποψινό επεισόδιο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 trailer 28/4: Ψυχολογία 0 μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το έπαθλο

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα 28/4 και στον Άγιο Δομίνικο ο κάθε παίκτης τραβά τα δικά του πάθη! Μακριά από τις οικογένειες τους σχεδόν 5 μήνες τώρα, κάθε φορά, κάθε Τετάρτη, ανυπομονούν να έρθουν σε επαφή με τους δικούς τους ανθρώπους, να ακούσουν τις φωνές τους, να πάρουν δύναμη από τα μηνύματά τους για να συνεχίσουν. Βαρύ θα είναι απόψε το κλίμα στο Survivor!

Για εμάς που δεν το έχουμε ζήσει δεν μπορούμε να καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι το έπαθλο επικοινωνίας, για τις δυο ομάδες όμως φαίνεται πως έχει μεγαλύτερη βαρύτητα κι από αυτό του φαγητού...

Ο Γιώργος Λιανός λόγω Πάσχα τους αποκάλυψε πως το έπαθλο επικοινωνίας θα έχει ηχητικά μηνύματα από αγαπημένους τους ανθρώπους και ήταν λογικό όλοι να πλαντάξουν στο κλάμα όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο...

Ωστόσο, μια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει, και το Youweekly.gr σας έχει αποκαλύψει από νωρίς το ποια!

Από εκεί και πέρα μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το συμβούλιο του νησιού, στο οποίο στοιχηματίζει ο ΣΚΑΙ μπας και ανέβουν λίγο τα ποσοστά τηλεθέασης. Έχουμε αποχώρηση σήμερα και παρά το γεγονός πως σας έχουμε αποκαλύψει από το πρωί ποιος φεύγει, θα κάτσουμε να το δούμε κι εμείς μέχρι το τέλος γιατί θα ειπωθούν και θα γίνουν πολλά!

Τα λόγια είναι περιττά και μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις που λένε και στο χωριό μου! Τσεκάρετε το trailer να πάρετε μια γεύση για το τι θα δούμε το βράδυ.

Το αποψινό 28/4 trailer του Survivor

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils