Survivor 4: Κανένα Bachelor - Ο ΣΚΑΙ τον προορίζει για καθημερινή σειρά

Θα παίζει λένε τον ρόλο του κακού! Του ταιριάζει κιόλας...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Κανένα Bachelor - Ο ΣΚΑΙ τον προορίζει για καθημερινή σειρά

Τι και αν φήμες ήθελαν τον Αλέξη Παππά να ψάχνει την αγάπη στο Bachelor, τελικά αυτό δεν συμβεί, αλλά θα μείνει στον ΣΚΑΙ. Το κανάλι τον προορίζει για καθημερινή δραματική σειρά, στην οποία θα έχει τον ρόλο του κακού.

Τις λεπτομέρειες αποκάλυψε το Πρωινό και όλο το ρεπορτάζ για την πρόταση που θα δεχθεί σύντομα ο ηθοποιός είχε ο Αλέξης Μίχας.

Για αυτή την σειρά προορίζει ο ΣΚΑΙ τον Παππά μετά το Survivor 4

«Στον ΣΚΑΙ ετοιμάζουν την επόμενη σεζόν μια καινούργια καθημερινή σειρά η οποία έρχεται από την Πορτογαλία και το σενάριο θα είναι διασκευή και σε αυτή τη σειρά μάλιστα το σενάριο θα επιμεληθεί η Ντέλα Φώσκολου. Έχουμε πολλά χρόνια να τη δούμε στην Ελληνική μυθοπλασία. Στη σειρά αυτή και για τον ρόλο του... κακού σκέφτηκαν να προτείνουν τον Αλέξη Παππά. Το ραντεβού αυτό για τη νέα σειρά θα γίνει αμέσως μετά το Πάσχα», ανέφερε.

Και συνέχισε: «Αυτά που ακούστηκαν για το Bachelor δεν έχουν καμιά σχέση διότι ο Αλέξης Παππάς δεσμεύεται με εξάμηνη σύμβαση με την Αντζούν μίντια και χωρίς την άδεια της εταιρίας, δεν μπορεί να κάνει καμία επαγγελματική κίνηση».

Ο Αλέξης Παππάς αποκάλυψε πρώτη φορά τον πραγματικό λόγο που είχε εμμονή με τον Τζέιμς

«Εγώ περίμενα πως θα μείνω. Οι πιθανότητες να φύγω ήταν στο μυαλό μου απειροελάχιστες και είχα αφήσει και κάποια υπονοούμενα για το ποιος θα πάει το Πάσχα σπίτι του να φάει το αρνί. Τελικά ήμουν εγώ. Τα παιδιά της αντίπαλης ομάδας είχαν πολλούς λόγους που ήθελαν να φύγω. Δε ξέρω τι έγινε μόλις έφτασαν στις καλύβες. Σίγουρα θα υπήρχε πάρτι μεγάλο.

Ήταν περισσότερο κίνητρο για μένα τον τελευταίο καιρό να φέρω τον Τζέιμς σε μια προσωπική μονομαχία, παρά να φτάσω στον τελικό. Αν έφευγε ο Τζέιμς τότε ήταν σίγουρος ο τελικός. Αν έφευγα εγώ, τότε έφτασα τα πράγματα στο πικ.

Το μήνυμα που πήρα με την αποχώρησή μου ήταν πως είχε παραγίνει το θέμα ανάμεσα σε εμένα και τον Τζέιμς. Είχε κουράσει και εμένα τον ίδιο. Βαριόμουν να αναφέρω το όνομα Τζέιμς . Εγώ έχω ένα τρόπο να μεταφέρω την αλήθεια και να κόβει λίγο τα γόνατα.

Το όνομά μου έπαιξε πάρα πολλές και στα μυαλά τους και στο στόμα τους, την ώρα που κοιμόντουσαν. Πολλές φορές ήμουν πιο καυστικός από θα περίμενε κάποιος. Περίμενα πάντα να κάνει κάποιος τη λάθος κίνηση. Όταν το έκανε, θα το χρησιμοποιούσα κάποια στιγμή εναντίον του. Πάντα ήμουν ψύχραιμος.

Όλα ξεκίνησαν τότε που ο Νίκος ζητούσε επίμονα σε ένα παιχνίδι, να ζητήσουμε φάουλ. Έριξε μερικά μπινελίκια. Ο Τζέιμς του είπε πως δεν έγινε τίποτα και τα πήρε στο κρανίο. Έριξε μπινελίκια στην ομάδα. Αυτό εμένα με ενόχλησε. Εγώ του είπα πώς να το αφήσουμε και να το πάρει πίσω.

Όταν γυρίσαμε στην παραλία ήταν λες και του είχα βάλει το μαχαίρι στον λαιμό. Εκεί ξεκίνησε μια διαμάχη. Ο Τζέιμς υποστήριζε τα λόγια μου, αλλά μετά από μερικές ώρες ήταν 100% στο πλευρό του Νίκου.

Τα πήρα στο κρανίο. Εκείνη τη μέρα εκνευρίστηκα πολύ και είπα στον Κρις να πάμε στο δάσος να βρούμε τρόφιμα. Επιστρέψαμε από το δάσος με γεμάτα στομάχια, την ώρα που οι άλλοι πεινούσαν. Ξέσπασε μεγάλος θυμός από τον Τζέιμς . Δεν ισχύει πως παίξαμε ξύλο με σεκιουριτά. Αν ίσχυε θα είχαμε αποβληθεί. Τότε μπήκε η επιθυμία να σπάσω αυτό το τρίο.

Στην αρχή της αντιπαράθεσης μου με τον Τζέιμς, του ξεκαθάρισα πως δεν τον μισώ και ό,τι γίνει στον Άγιο Δομίνικο μένει εδώ. Δεν το παίρνω μαζί μου.

Η Ελευθερία δε μου είπε ποτέ τελείωσε τον James. Ή αν μου είπε δεν τον άκουσα. Με την Ελευθερία δεν γνωριζόμασταν από έξω. Μου φαινόταν περίεργο που με έλεγε αγάπη μου.

Ο Ηλίας είναι ένα έξυπνο παιδί αλλά χάνει πολλές φορές τον έλεγχο. Δεν χειρίστηκα ποτέ κανέναν με την έννοια να τον βάλω να κάνει κάτι.

Ο Τριαντάφυλλος είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Δεν μπορείς να μην τον αγαπήσεις. Ο Τριαντάφυλλος έχει κουραστεί. Περισσότερο θέλει να φύγει, παρά να μείνει. Ο Ηλίας έχει περισσότερες πιθανότητες για να είναι ο νικητής» είπε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Παππάς.