Αλέξης Παππάς: Βγήκε από το Survivor 4 και μπαίνει στο Bachelor 2;

Θα είναι τελικά ο επόμενος Έλληνας εργένης που θα ψάξει στο ριάλιτι τον έρωτα του;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλέξης Παππάς: Βγήκε από το Survivor 4 και μπαίνει στο Bachelor 2;

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τον Αλέξη Παππά μετά την αποχώρηση του από το Survivor 4 να μπαίνει στο Bachelor 2 και να είναι ο επόμενος εργένης του ALPHA. Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος που έχει δεχθεί πρόταση από το κανάλι.

Σύμφωνα πάντα με ρεπορτάζ εκπομπών, πρόταση έχει δεχθεί και ο Γιώργος Λιβάνης, αλλά και ο Γιώργος Μανίκας, ο οποίος ωστόσο το διέψευσε με τον πιο επικό τρόπο.

Σήμερα 23/4, μετά το Πρωινό, την ίδια είδηση μετέφερε και η εκπομπή Στην φωλιά των Κου Κου με τις φήμες που να φουντώνουν. Ο Αλέξης Παππάς να σημειώσουμε πως στην αρχή του Survivor 4 λάμβανε πολλά θετικά σχόλια από γυναίκες που τον θεωρούσαν γοητευτικό.

Όπως λοιπόν ανέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής υπάρχει μία έντονη φημολογία, πως ο Αλέξης Παππάς θα συζητήσει για το The Bachelor. Όμως, υπάρχουν κάποιες δυσκολίες, αφού ο ίδιος έχει δέσμευση για 6 μήνες με την Acun Media και πρέπει να παίρνει άδεια από την παραγωγή για τα επαγγελματικά του βήματα.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Τα προφητικά λόγια του Παππά στο αρχικό trailer του Survivor 4

Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από το Survivor μέσα σε ένα κλίμα... ευφορίας από τους αντιπάλους του, που δε δίστασαν να προχωρήσουν στην τελευταία πράξη του ρόλου του ηθοποιού, με ένα προς ένα τα στοιχεία να παραπέμπουν σε απόλυτο στήσιμο από την πλευρά του Ατζούν.

Πολλά έχουν αναφερθεί σχετικά με τον χαρακτήρα, που έχει επιδείξει ο Αλέξης στη διάρκεια της παρουσίας του στο ριάλιτι επιβίωσης. Μπορεί αρκετοί να έχουν επιβεβαιώσει το πόσο χειριστικός είναι σαν άνθρωπος, με τον πρώην συγκάτοικό του μάλιστα να μην έχει τις καλύτερες αναμνήσεις, αλλά ορισμένα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται απλά για την εκτέλεση ενός ρόλου.

Το στήσιμο αυτό από την πλευρά της παραγωγής του ΣΚΑΪ φαίνεται ξεκάθαρα από το πρώτο trailer, όπου παρουσιάστηκαν οι Διάσημοι και οι Μαχητές, λίγο προτού ξεκινήσει η περιπέτεια στον Άγιο Δομίνικο. «Θα τους κάνω να με τρέμουν, θα δουν ποιος είναι ο πραγματικός Survivor. Θα τους κάνω να καταλάβουν τι σημαίνει πάθος, ψυχή και τρέλα. Για μένα η λέξη ήττα δεν υπάρχει», εμφανίζεται να λέει στο βίντεο.

Προς επίρρωση όσων αναφέρουμε, βλέπουμε αμέσως μετά τον... διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr