Survivor 4: Λύγισε ο Ασημακόπουλος την ώρα του αγώνα

Ξέσπασε σε αναφιλητά...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Λύγισε ο Ασημακόπουλος την ώρα του αγώνα

Για ένα πάρα πολύ σημαντικό έπαθλο αγωνίζονται σήμερα όλοι οι παίκτες του Survivor και όπως είναι φυσικό θέλουν πολύ να κερδίσουν!

Για το λόγο αυτό ο Γιώργος Ασημακόπουλος μετά το τέλος του run του και αφού έχασε δεν μπορούσε να το πιστέψει και λύγισε βάζοντας τα κλάματα!

"Πως γίνεται ρε παιδιά αυτό; Πως γίνεται;" αναρρωτιόταν ο ίδιος με τους συμπαίκτες του να προσπαθούν να τον καθησυχάσουν, αλλά μάταια καθώς ο ίδιος απομακρύνθηκε στο δάσος για να ηρεμήσει!

Μετά το τέλος του αγώνα και αφού έχασαν οι Κόκκινοι, ξέσπασε σε κλάματα και είπε πως είναι πολύ στεναχωρημένος και πως ήθελε πολύ να ακούσει τους δικούς του αφού του έχουν λείψει πολύ!

"Η ψυχολογία μου είναι στα πατώματα", δήλωσε χαρακτηριστικά!

Λύγισε ο Ασημακόπουλος

"Κατέρρευσε" ο Σάκης Κατσούλης μετά το τέλος του αγώνα του! Τι συνέβη;

Το σημερινό αγώνισμα του Survivor είναι πάρα πολύ σημαντικό για όλους τους παίκτες, όπως ήδη μας έχουν πει, καθως θέλουν πολύ να ακούσουν τα μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα!

Στη μάχη λοιπόν για να πάρει τον πόντο ο Σάκης Κατσούλης σκόνταψε στον τελικό στόχο και γύρισε το πόδι του με αποτέλεσμα στο τέλος του αγώνα να "καταρρεύσει"!

Οι συμπαίκτες του μόλις τον είδαν έτρεξαν καταπάνω του για να δουν τι συμβαίνει. Μεταφέρθηκαν όλοι μαζί στον πάγκο με τον Σάκη να βάζει πάγο στο σημείο που χτύπησε και όπως φάνηκε αργότερα δεν ήταν κάτι τόσο σημαντικό καθώς κατάφερε να αγωνιστεί ξανά σήμερα!