Survivor 4: Συγκίνησε τους πάντες η κορούλα του Κώστα Παπαδόπουλου

Άκουσε να τον φωνάζει "μπαμπά" και πλάνταξε στο κλάμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Συγκίνησε τους πάντες η κορούλα του Κώστα Παπαδόπουλου

Το έπαθλο επικοινωνίας κέρδισε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor η Μπλε ομάδα και μεταφέρθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να απολαύσει τα ηχητικά μηνύματα των αγαπημένων τους!

Όλα τα μηνύματα που έλαβαν οι παίκτες ήταν συγκινητικά αλλά το αποκορύφωμα ήρθε όταν ο Κώστας Παπαδόπουλος άκουσε τα τρία του παιδιά!

Αφού του ευχήθηκαν τα αγόρια του "Καλό Πάσχα", ήρθε η πιο γλυκιά στιγμή που η μηνών κορούλα του τον φώναξε "μπαμπαμπαμπα".

Όλοι οι παίκτες σε αυτό το σημείο όπως και ο Κώστας φυσικά ξέσπασαν σε κλάματα!

Το μήνυμα του Κώστα από τα παιδιά του

"Κατέρρευσε" ο Σάκης Κατσούλης μετά το τέλος του αγώνα του! Τι συνέβη;

Το σημερινό αγώνισμα του Survivor είναι πάρα πολύ σημαντικό για όλους τους παίκτες, όπως ήδη μας έχουν πει, καθως θέλουν πολύ να ακούσουν τα μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα!

Στη μάχη λοιπόν για να πάρει τον πόντο ο Σάκης Κατσούλης σκόνταψε στον τελικό στόχο και γύρισε το πόδι του με αποτέλεσμα στο τέλος του αγώνα να "καταρρεύσει"!

Οι συμπαίκτες του μόλις τον είδαν έτρεξαν καταπάνω του για να δουν τι συμβαίνει. Μεταφέρθηκαν όλοι μαζί στον πάγκο με τον Σάκη να βάζει πάγο στο σημείο που χτύπησε και όπως φάνηκε αργότερα δεν ήταν κάτι τόσο σημαντικό καθώς κατάφερε να αγωνιστεί ξανά σήμερα!