Survivor 4: "Έσπασε" και ο Σάκης Κατσούλης! Αναπολούν με τη Μαριαλένα το περσινό Πάσχα που πέρασαν οικογενειακά

Ξέσπασε και αυτός...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4:

Το έπαθλο επικοινωνίας κέρδισε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor η Μπλε ομάδα και είχε τη δυνατότητα να ακούσει τα μηνύματα των αγαπημένων τους!

Η Μαριαλένα λοιπόν, άκουσε τα μηνύματα τόσο του αδερφού της όσο και της αδερφής της, και όταν επέστρεψε στην παραλία πήγε αμέσως στον Σάκη για να του μεταφέρει τα μηνύματα που της έστειλαν.

Τότε, ο Σάκης θυμήθηκε το περσινό Πάσχα που γιόρτασαν μαζί σαν ζευγάρι αλλά και με τις οικογένειές τους στο σπίτι της γιαγιάς της Μαριαλένας.

Στη συνέχεια, η Μαριαλένα είπε στον Σάκη και το μήνυμα που έστειλε ο Γαλακτερός στον γιο του Παύλο κάτι που τον έκανε να λυγίσει αφού όπως είπε η Μαριαλένα μάλλον το έκανε γιατί μοιάζει με αυτό που ενδεχομένως θα έλεγε στον ίδιο ο δικός του μπαμπάς.

Η αναπόληση του Σάκη και τα κλάματα

"Κατέρρευσε" ο Σάκης Κατσούλης μετά το τέλος του αγώνα του! Τι συνέβη;

Το σημερινό αγώνισμα του Survivor είναι πάρα πολύ σημαντικό για όλους τους παίκτες, όπως ήδη μας έχουν πει, καθως θέλουν πολύ να ακούσουν τα μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα!

Στη μάχη λοιπόν για να πάρει τον πόντο ο Σάκης Κατσούλης σκόνταψε στον τελικό στόχο και γύρισε το πόδι του με αποτέλεσμα στο τέλος του αγώνα να "καταρρεύσει"!

Οι συμπαίκτες του μόλις τον είδαν έτρεξαν καταπάνω του για να δουν τι συμβαίνει. Μεταφέρθηκαν όλοι μαζί στον πάγκο με τον Σάκη να βάζει πάγο στο σημείο που χτύπησε και όπως φάνηκε αργότερα δεν ήταν κάτι τόσο σημαντικό καθώς κατάφερε να αγωνιστεί ξανά σήμερα!