Γιώργος Λιβάνης: Εμβολιάστηκε ο σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Φωτογραφία μέσα από το ιατρείο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Λιβάνης: Εμβολιάστηκε ο σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Μικροδείχνει θα πούμε εμείς ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης αφού τον κάναμε χαλαρά για 27-28 ετών, που όμως δεν είναι! Ο τραγουδιστής τις τελευταίες μέρες έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων λόγω του Survivor και της σχέσης του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, και παρά το γεγονός πως δεν απαντά σε τίποτα, απασχολεί πάρα πολύ το πως περνάει τις ημέρες του στην Ελλάδα περιμένοντας (;) την αγαπημένη του (;)!

Όντας και πολύ ενεργός στα social media του δεν μας είναι δύσκολο να μάθουμε που βρίσκεται ανά πάσα ώρα και στιγμή! Εχθές, λοιπόν, έκανε το εμβόλιό του για τον κορωνοϊό.

Εξάλλου, από το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας άνοιξε η πλατφόρμα των ραντεβού για εμβολιασμό με το εμβόλιο της AstraZeneca της ηλικιακής ομάδας 30-39 ετών που είναι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση, ενώ για τους πολίτες 30-39 ετών που δεν ήταν εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση, η πλατφόρμα άνοιξε τη Μεγάλη Τρίτη.

Η φωτογραφία του Γιώργου Λιβάνη από τον εμβολιασμό του

Γιώργος Λιβάνης εμβόλιο κορωνοϊός

Η ατάκα του Λιβάνη για την Μαριαλένα που κόπηκε στο μοντάζ του στην "Στην υγειά μας"

Καλεσμένος στην εκπομπή Στην υγειά μας ρε παιδιά, βρέθηκε ο Γιώργος Λιβάνης όπου τραγούδησε την επιτυχία του "Να είσαι ευτυχισμένη", αλλά ερμήνευσε και άλλα κομμάτια ταλαντούχων καλλιτεχνών. Μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει με τη σχέση του με τη Μαριαλένα που βρίσκεται στο Survivor 4, ο ίδιος έχει δει επιτυχία και δεν γινόταν να μην βρεθεί σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, ακόμη και μουσική.

Στο πλατό λοιπόν, δεν γινόταν να μην πετάξει το "καρφί" του για την Μαριαλένα, αφού δεν θέλει να κάνει δηλώσεις στις εκπομπές, μιας και θέλει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τη δημοσιότητα.

Στην εκπομπή Ευτυχείτε λοιπόν, η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη αποκάλυψε πως στο μοντάζ κόπηκε μια ατάκα που πέταξε ο Γιώργος Λιβάνης και έτσι το κοινό δεν την άκουσε ποτέ.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του τραγουδιού του, είπε «αφιερωμένο στους αχάριστους», με όλη την εκπομπή να λέει πως λογικά ήταν σπόντα για την Μαριαλένα.