Survivor 4 - αποκλειστικό παρασκήνιο: Διαλυμένος ψυχολογικά ο Σάκης Κατσούλης

Ξενύχτησαν με την Μαριαλένα στο δάσος - Όσα έγιναν και δεν κατέγραψαν οι κάμερες

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - αποκλειστικό παρασκήνιο: Διαλυμένος ψυχολογικά ο Σάκης Κατσούλης

Γενικά το κλίμα για τους παίκτες του Survivor 4 εχθές ήταν πολύ βαρύ. Οι Τετάρτης ανέκαθεν δίνουν την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να επικοινωνήσουν με διάφορους τρόπους με τους ανθρώπους που αγαπούν, οικογένεια, φίλους κλπ.

Εχθές την χαρά αυτή την είχε η μπλε ομάδα που ήταν και η νικήτρια του αγωνίσματος όπως σας είχαμε αποκαλύψει στο Youweekly.gr από πολύ νωρίς. Στην επικοινωνία οι παίκτες ξέσπασαν σε κλάματα και γύρισαν στην παραλία ναι μεν στεναχωρημένοι επειδή τους λείπουν οι δικοί τους άνθρωποι αλλά από την άλλη και γεμάτοι επειδή κατάφεραν να έρθουν σε επαφή μαζί τους έστω και με αυτό τον τρόπο έστω και για τόσο λίγο.

Η Κόκκινη ομάδα ήταν καταρρακωμένοι που δεν κατάφερε να ζήσει αυτή την εμπειρία αλλά περισσότερο από όλους κατάκαρδα το πήρε ο Σάκης Κατσούλης.

Η Μαριαλένα όταν γύρισαν στην καλύβα μοιράστηκε μαζί του όλα όσα έγιναν και παρά το γεγονός πως δεν μίλησε με την μητέρα της επειδή δεν το επέτρεψε η παραγωγή, του είπε τι άκουσε από τις αδερφές της αλλά και όλα τα μηνύματα που έλαβαν οι συμπαίκτες της από τον οικογενειακό τους περίγυρο.

Τι συνέβη με τον Σάκη Κατσούλη

Όπως είδατε και στο παραπάνω βίντεο ο Σάκης Κατσούλης για πρώτη φορά με ψυχολογία 0! Ξέρετε πως είμαστε παντού στον Άγιο Δομίνικο ακόμα κι αν μας χωρίζουν τόσα χιλιόμετρα. Πήραμε τηλέφωνο τον άνθρωπό μας και μας είπε τα πάντα.

Ο Σάκης δεν έκλεισε μάτι όλο το βράδυ και στο πλευρό του ήταν η Μαριαλένα. Του λείπουν πολύ οι δικοί του, μέρες τώρα, και προσπαθεί να το καταπολεμήσει όπως κάνουν όλοι αλλά μετά το χθεσινό έπαθλο που έχασε και τα όσα άκουσε από την Μαριαλένα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει άλλο αυτό που νιώθει.

Σχεδόν όλο το βράδυ άραξαν με την Μαριαλένα στο δάσος, στο σημείο που δεν καταγράφει η κάμερα και που την προηγούμενη φορά σας είχαμε αποκαλύψει πως μάλωσαν άσχημα!

Φανταστείτε όλο αυτό να τον επηρεάσει ψυχολογικά και να μην μπορεί να αποδώσει στα αγωνίσματα... Μαύρες μέρες για την κόκκινη ομάδα...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils