Survivor 4 - Άννα Μαρία Βέλλη: Το βίντεο που ανέβασε για τα κιλά που πήρε μετά το παιχνίδι

«Δεν έχω χάσει ούτε ένα κιλό»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Άννα Μαρία Βέλλη: Το βίντεο που ανέβασε για τα κιλά που πήρε μετά το παιχνίδι

Η Άννα Μαρία Βέλλη ήταν ένα από τα άτομα που έχασαν πολλά κιλά στο Survivor 4, ωστόσο όταν βγήκε από το παιχνίδι πήρε ξαφνικά πολλά παραπάνω. Η ίδια δεν αγχώνεται και τόσο και γι΄αυτό το λόγο θέλησε να αυτοσαρκαστεί με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Από τη μέρα που αποχώρησε από το παιχνίδι, η Άννα Μαρία είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και μάλιστα, κάνει πολλές αναρτήσεις και για το Survivor 4, το οποίο φυσικά παρακολουθεί ανελλιπώς.

Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη για τα κιλά του Survivor 4

«Δεν έχω χάσει ούτε ένα κιλό από αυτά που πήρα μετά το Survivor και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω», φαίνεται να λέει η ίδια ενώ την ίδια στιγμή απολαμβάνει μία λιχουδιά.

"Υπάρχει παίκτης που είναι πρωταθλητής στο κλέψιμο φαγητού! Είναι από τη Μπλε ομάδα"

Η Άννα Μαρία Βέλλη μετά την αποχώρησή της από το Survivor φαίνεται πως διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της αφού με τον σύντροφό της είναι μέσα στα μέλια - δείτε εδώ κοινή φωτογραφία τους - και ένας νέος δρόμος έχει ανοίξει σίγουρα στην ζωή της μετά την συμμετοχή της στο παιχνίδι όσον αφορά τα επαγγελματικά.

Ωστόσο, έχει, όπως φαίνεται, να πει πολλά ακόμα για τα όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο. Το μεσημέρι της Τετάρτης η εκπομπή Love it μέσα από την στήλη της "10 και να καίει" πρόβαλλε ένα βιντεάκι της Άννας Μαρίας το οποίο είναι... σχολιαστικό και άκρως αποκαλυπτικό!

«Το πιο στενάχωρο που διαπίστωσα για συμπαίκτη μου είναι κάποια πράγματα που είπε η Μαριαλένα. Η Μαριαλένα αποχώρησε από την παρέα γιατί ενημερώθηκε για το τι συμβαίνει έξω.

Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν έπρεπε να αποφασίσω αν θέλω να ακούσω την καρδιά μου, ή πρέπει να παίξω το παιχνίδι με στρατηγική. O Τζέιμς δεν ήθελε να διώξει τον Σάκη. Η Μαριαλένα μας είχε πει πως ζορίζεται πάρα πολύ με όλη αυτή την κατάσταση και ο Τζέιμς είπε στη φίλη του, αν τη ζορίζει αυτό, να τον ψηφίσουμε. Με τον Νίκο μας έφεραν κοντά οι απόψεις μας.

Υπάρχει παίκτης που είναι πρωταθλητής στο κλέψιμο φαγητού. Είναι από τη Μπλε ομάδα. Αλλά δεν θέλω να τον δώσω. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας πολύ ευχάριστος χαρακτήρες για να τον παρακολουθείς από τους δέκτες σου, γιατί γελάς. Όταν ζεις 24 ώρες το 24ωρο μαζί του είναι πολύ-πολύ δύσκολος άνθρωπος. Αν έβλεπα στον δρόμο τον Αλέξη Παππάς δεν θα τον χαιρετούσα. Μου κόστισε η φιλία μου με τον Τζέιμς και τον Νίκο. Στις μερίδες φαγητού δεν έκλεβα, αλλά δεν είμαι και ζυγαριά» είπε, μεταξύ άλλων, η Άννα Μαρία Βέλλη.