Άννα Μαρία Βέλλη: Πήγε σε διατροφολόγο μετά το Survivor 4 για να μην πάρει άλλα κιλά

Εκεί που είχε μείνει μισή, πήρε περισσότερα κιλά από όσα ήταν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άννα Μαρία Βέλλη: Πήγε σε διατροφολόγο μετά το Survivor 4 για να μην πάρει άλλα κιλά

Μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4 η Άννα Μαρία Βέλλη το έριξε στο φαγητό, αφού περίπου 2 μήνες που βρισκόταν στο παιχνίδι τον περισσότερο καιρό έτρωγε καρύδες και φακόριζο, με αποτέλεσμα να χάσει πάρα πολλά κιλά.

Όταν λοιπόν γύρισε σπίτι της, έφαγε τόσο που η κοιλιά της πρήστηκε και πήρε περισσότερα κιλά από ότι υπολόγιζε. Για αυτό και απευθύνθηκε σε διατροφολόγο για να μην ξεφύγει η κατάσταση.

Μάλιστα, την αποκάλυψη έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «Αυτή είναι η αγαπημένη μου διατροφολόγος. Την γνώρισα κάποια χρόνια πριν στην προσπάθεια μου να βάλω κιλά… στην μετά σαρβάιβορ εποχή στόχος είναι να μην βάλω άλλα».

Άννα Μαρία Βέλλη διατροφολόγος Survivor 4

:Η Άννα Μαρία Βέλλη διαψεύδει την οικογένεια του Νίκου Μπάρτζη μετά το Survivor 4

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε, όπως πολύ σωστά σας είχε αποκαλύψει για ακόμα μια φορά το Youweekly.gr μέσα από spoil του, πως η Μπλε ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη και ο κάθε παίκτης μπόρεσε να μιλήσει στην οικογένειά του μέσω live μηνυμάτων.

Ο Νίκος Μπάρτζης επικοινώνησε με τον αδερφό του, Κωνσταντίνο, ο οποίος σε ένα από τα μηνύματα που του έστειλε, όπως θα δείτε κι εσείς στο παρακάτω βίντεο, έγραψε ξεκάθαρα πως "Ήρθε η φίλη σου κι έφαγε γαλακτομπούρεκο, περιμένουμε και τους άλλους", με το Νίκο να ενθουσιάζετε με το μήνυμα αυτό και να φωνάζει στον Τζέιμς "πήγε η Άννα σπίτι".

Η Άννα Μαρία Βέλλη λίγα λεπτά μετά έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Όχι δεν πήγα Κόρινθο... είχα κάνει μια επικοινωνία με τον αδερφό του και είπαμε κάποια στιγμή να έρθω για το φημισμένο γαλακτομπούρεκο. Ο Νίκος μάλλον το κατάλαβε αλλιώς αν και τώρα το λιγουρεύτηκα."

Survivor 4 Άννα Μαρία Βέλλη Μπάρτζης

Βέβαια, εμείς να πούμε πως ο Νίκος δεν το κατάλαβε αλλιώς, ήταν ξεκάθαρο αυτό που έγραψε ο αδερφός του στο μήνυμα...