Survivor 4 highlights 14/4: Τα νεύρα του Αλέξη Παππά και η αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 highlights 14/4: Τα νεύρα του Αλέξη Παππά και η αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου

Εντάσεις και ανατροπές είδαμε για ακόμη μια φορά στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, με την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου να κλείνει την βραδιά, την ώρα που η Μαριάνθη και ο Κρις έκαναν τις βόλτες τους στην Θεσσαλονίκη.

Αυτά είναι τα 14/4 highlights του Survivor 4

Παππάς σε Μπάρτζη: "Σιγά ρε μ@λ@κ@ τώρα, χαλάρωσε κι εσύ"

Σε επίθεση προς τον Νίκο Μπάρτζη προχώρησε ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος ήθελε να κοιμηθεί και η κουβέντα του αντιπάλου του με τον Τριαντάφυλλο δεν τον άφηνε, με αποτέλεσμα να του φωνάξει.

Το επεισόδιο της Τετάρτης (14/4) άρχισε με τον Κώστα Παπαδόπουλο να συζητά με συμπαίκτες του για το συμβάν με την Ελευθερία Ελευθερίου - η οποία είναι υποψήφια προς αποχώρηση-, που πήγε να βάλει χέρι στο μπαούλο της μπλε ομάδας.

Το συμβάν αυτό αναφέρθηκε στο συμβούλιο τη στιγμή, που έπρεπε να απευθυνθεί στον κόσμο, και οι συμπαίκτες του, του είπαν πως ήταν «φάουλ» η κίνηση αυτή.

Το ίδιο θέμα συζητούσαν ο Τριαντάφυλλος με τον Νίκο και, σε εκείνο το σημείο, ο Αλέξης πετάχτηκε. «Σιγά ρε μ@λ@κ@, χαλάρωσε κι εσύ να κοιμηθούμε τώρα», του είπε χαρακτηριστικά, με το μήνυμα να είναι αρκετά ξεκάθαρο.

Τριαντάφυλλος: "Ντροπή σου ρε, μας το παίζεις και λαϊκός ζαχαροπλάστης"

Ο Τριαντάφυλλος δε δίστασε για ακόμη μια φορά στο φετινό Survivor να βάλει στο στόχαστρο τον Κώστα Παπαδόπουλο, ρίχνοντας τις «βολές» του σχετικά με τον χαρακτήρα του ζαχαροπλάστη.

Αφορμή για τον «Ντάφυ» ήταν το τελευταίο συμβούλιο του νησιού- το οποίο συζήτησαν και ο Παππάς με τον Νίκο Μπάρτζη-, όπου ο Κώστας, τη στιγμή που πήρε το λόγο κι έπρεπε να απευθυνθεί στον κόσμο, μίλησε στην Ελευθερία και υπενθύμισε το περιστατικό, όπου την είδαν να κοιτάζει το μπαούλο της μπλε ομάδας.

Ο τραγουδιστής, λοιπόν, επιτέθηκε λέγοντας πως ο ζαχαροπλάστης είναι ένας άνθρωπος με κακία μέσα του. «Ντροπή σου ρε, μας το παίζεις και λαϊκός ζαχαροπλάστης», ήταν μερικές από τις ατάκες του στην κάμερα.

Κώστας για Ελευθερία: "Δεν έχεις θέση σε αυτό το παιχνίδι"

Σε μια νέα επίθεση προχώρησε ο Κώστας Παπαδόπουλος προς την Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor, με τον πρώτο να αναφέρεται ξανά στο περιστατικό, όπου η τραγουδίστρια εθεάθη να ψάχνει στο μπαούλο της μπλε ομάδας.

Ο ζαχαροπλάστης μίλησε για αυτό το θέμα στο συμβούλιο του νησιού, τη στιγμή που ο Γιώργος Λιανός του έδωσε το λόγο, με τους συμπαίκτες του να του λένε πως έκανε λάθος και τον Τριαντάφυλλο να του ρίχνει «βολές» μπροστά στην κάμερα για ακόμη μια φορά.

Φαίνεται, όμως, ότι ο Κώστας πνίγηκε από το δίκιο του και συνέχισε να επιτίθεται στην Ελευθερία, που και πάλι δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση για το θέμα.

«Εγώ έρχομαι κάθε πρωί και τραβάω με το χέρι το χταπόδι κι εσύ έρχεσαι να κλέψεις πεινασμένους ανθρώπους; Δεν έχεις θέση σε αυτό το παιχνίδι», είπε μπροστά στην κάμερα.

Έξαλλη η Μαριαλένα όταν είπαν τον Σάκη "κωλοτούμπα"!

Άγρια κόντρα υπήρξε για ακόμη μια φορά στο Survivor στο διαρκή «πόλεμο» μεταξύ των δύο κλικών της παραλίας, με τον Τζέιμς Καφετζή και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη αυτή την φορά να λογομαχούν για μια σωρεία θεμάτων.

Όλα ξεκίνησαν από μια άσχημη έκφραση του Τζέιμς, ο οποίος είπε πως ο Σάκης Κατσούλης είναι «κωλοτούμπας», επειδή ψήφισε την Νικολέτα Μαυρίδη και όχι την Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ είχε πει πως θα ψήφιζε με αγωνιστικά κριτήρια. Το σχόλιο αυτό εξόργισε τη Μαριαλένα, η οποία είπε στο συμπαίκτη της πως για ακόμη μια φορά της ασκεί ψυχολογικό πόλεμο.

Ο Τζέιμς και ο Νίκος γέλασαν με αυτό το σχόλιο και, με τη σειρά τους, αναφέρθηκαν στον Γιώργο Ασημακόπουλο και την κουβέντα που είχε με τη Μαριαλένα σχετικά με τις ψηφοφορίες στο συμβούλιο. Παράλληλα, της είπαν πως ο Αλέξης Παππάς και η κλίκα του... τη δασκαλεύουν, ενώ όταν ήρθε ο Σάκης ενδιαφέρονταν πραγματικά για την ψυχολογική της κατάσταση.

Η Μαριαλένα αντέδρασε σε εκείνο το σημείο, τονίζοντας πως η Μαριπόζα της αποκάλυψε πως το ενδιαφέρον του Τζέιμς ήταν ψεύτικο και της είχε πει, ότι η Μαριαλένα είναι χαζή και «δεν της κόβει». Ο Αλέξης και ο Σάκης έσπευσαν επίσης να την υπερασπιστούν, μπαίνοντας επίσης στην κουβέντα.

Ξέσπασαν όλοι οι παίκτες σε κλάματα

Με μεγάλη συγκίνηση ξεκίνησε το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό και την επικοινωνία στο Survivor, καθώς η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού έκανε άπαντες να πλαντάξουν στο κλάμα.

Ο παρουσιαστής μάζεψε τους παίκτες και των δύο ομάδων στην κλασική παρουσίαση του αγωνίσματος και προτίμησε, αυτή την φορά, να μην τους ρωτήσει πολλά πράγματα για το τι συνέβαινε στις παραλίες - που είχαμε μια ένταση. Αυτό που είχε να ανακοινώσει, άλλωστε, ήταν πολύ πιο σημαντικό.

Συγκεκριμένα, το έπαθλο επικοινωνίας αφορούσε ζωντανά μηνύματα από την οικογένειά τους. Όλοι οι παίκτες λύγισαν με το που άκουσαν αυτή την ανακοίνωση και δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους, με τον Τριαντάφυλλο ειδικά να επιθυμεί να στείλει μήνυμα στο γιο του, που είχε τα γενέθλιά του.

Αλέξης κατά Παύλου: "Σε έχει κάνει σαν τα μούτρα του ο Τζέιμς"

Μια απίστευτη ατάκα προς τον Παύλο Γαλακτερό είπε ο Αλέξης Παππάς, με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να παρομοιάζει τον αντίπαλό του με... πίθηκο, λέγοντάς του πως θα του έδινε μια μπανάνα.

Οι δύο παίκτες έχουν μεγάλη μεταξύ τους ένταση από το προηγούμενο αγώνισμα ασυλίας, με την κόντρα τους να συνεχίζεται και μετά το συμβούλιο.

Το επόμενο πρωί στην παραλία, ο Αλέξης θέλησε να μιλήσει με τον Παύλο και να μάθει το λόγο, που τον αποκαλεί ως «ανθρωποφάγο».

Ο Παύλος συνέχισε να τον αγνοεί και ο Αλέξης ξεκίνησε την επίθεσή του. «Σε έχει κάνει σαν τα μούτρα του ο Τζέιμς. Την άλλη φορά που ήταν να ψηφιστείς γελούσες. Αν σου δώσω μια μπανάνα θα είσαι εντάξει;», του είπε.

Έξαλλοι πανηγυρισμοί από τον Τριαντάφυλλο που κέρδισε τον Κόρο

Στο αγώνισμα επικοινωνίας στο Survivor ο Τριαντάφυλλος πήρε την νίκη, που ήθελε με τον Γιώργο Κόρομι και «ξέσπασε» σε έξαλλους πανηγυρισμούς, αφιερώνοντας παράλληλα τον πόντο στο γιο του, Νικόλα.

Ο τραγουδιστής είχε ζητήσει πολλές φορές αντίπαλο τον πρώην φίλο του, αλλά στην υποψηφιότητα προς αποχώρηση, μιας και ο «Κόρο» είναι σαφώς ανώτερος αγωνιστικά.

Ο «Ντάφυ», όμως, το πήρε πατριωτικά και «καθάρισε» άνετα τον αντίπαλό του στους στόχους, δείχνοντας εξοικειωμένος και πως του ταίριαζε. Σε εκείνο το σημείο άρχισε να φωνάζει, έχοντας μόλις σημειώσει το 6-5.

«Ποιος είναι αδύναμος τώρα; Ποιος;», άρχισε να του λέει και, αμέσως μετά, αφιέρωσε την νίκη στον γιο του, που έχει τα γενέθλιά του, θέλοντας απεγνωσμένα να πάρει για χάρη του το έπαθλο επικοινωνίας.

Νικήτρια η Μπλε ομάδα στον αγώνα επάθλου επικοινωνίας

Το διακύβευμα στο αγώνισμα επικοινωνίας ήταν αυτή την φορά πραγματικά πολύ μεγάλο στο Survivor και η μπλε ομάδα κατάφερε με μια ακόμη ανατροπή της να πάρει ίσως το πιο σημαντικό έπαθλο του φετινού παιχνιδιού, αφιερώνοντάς το, μάλιστα, στο γιο του Τριαντάφυλλου.

Η κόκκινη ομάδα ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα, εκμεταλλευόμενη τα δικά της ματσαρίσματα, αλλά η μπλε γύρισε από το 3-0 και το 5-2, έχοντας τον Παύλο Γαλακτερό και την Ελένη Χαμπέρη σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς πήραν πέντε πόντους και ο πρώτος έκανε 3/3.

Ο Παύλος, μάλιστα, έδωσε και τον τελευταίο πόντο με τον Τριαντάφυλλο, γράφοντας το τελικό 10-6, που ήρθε με σερί 5-0 των «Μπλε» στο τέλος, ευχόμενοι ύστερα «χρόνια πολλά» για τα γενέθλια του Τριαντάφυλλου, που νωρίτερα του αφιέρωσε κι έναν πόντο του.

Ο Ασημακόπουλος οραματίζεται ότι μιλάει με τη μάνα του!

Λίγο μετά το έπαθλο επικοινωνίας και αφού οι Κόκκινοι έχασαν και επέστρεψαν στην καλύβα τους ο Γιώργος Ασημακόπουλος έδωσε ρεσιτάλ!

Ο ίδιος, όπως χαρακτηριστικά είπε, οραματίστηκε πως μιλάει με τη μητέρα του στο τηλέφωνο και πως απολαμβάνει και το έπαθλο φαγητού!

Οι διάλογοι πραγματικά ήταν ξεκαρδιστικοί ενώ ο ίδιος της έλεγε και ψέματα πως όλα αυτά που δείχνουν στην τηλεόραση δεν ισχύουν και πως έχουν όλες τις ανέσεις!

Η Άννα Μαρία Βέλλη επισκέφθηκε το σπίτι του Νίκου Μπάρτζη

Η Μπλε ομάδα κέρδισε τον αγώνα με έπαθλο επικοινωνίας και οι παίκτες αντάλλαξαν μηνύματα live με τις οικογένειές τους!

Ο Νίκος Μπάρτζης μίλησε με τον αδερφό του, ο οποίος στην συζήτησή τους αναφέρθηκε και στην Άννα Μαρία Βέλλη!

Ο ίδιος του είπε πως η Αμι πήγε στο σπίτι του και έφαγε γαλακτομπούρεκο!

Σάκης σε Μαριαλένα: "Αυτό το χωρίζω το λες πολύ ωραία!"

Αφού επέστρεψαν και οι Μπλε στην καλύβα τους μετά την νίκη τους στον αγώνα με έπαθλο επικοινωνίας, η Μαριαλένα, ο Σάκης, ο Τριαντάφυλλος και η Ελευθερία το έριξαν στο τραγούδι!

Η Ελευθερία καθώς είναι πεπεισμένη πως θα αποχωρήσει απόψε έκανε μαθήματα φωνητικής στην Μαριαλένα και το τραγούδι που επέλεξαν να πουν ήταν το "Φεύγω δεν πάει άλλο πια χωρίζω"!

Μόλις το άκουσε ο Σάκης της είπε όλο νόημα και υπονοούμενο: "Αυτό το χωρίζω το λες πολύ καλά!" με την ίδια να μην αντιδρά είτε γιατί μπορεί να μην το κατάλαβε είτε γιατί δεν ήθελε να δώσει συνέχεια!

Ένταση και κατηγορίες στο συμβούλιο με την Ελευθερίου, τον Τζέιμς και τον Νίκο Μπάρτζη!

Ένας κακός χαμός έγινε και στο σημερινό συμβούλιο του νησιού λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, που σας έχουμε ενημερώσει ποιος αποχωρεί απόψε!

Αυτή τη φορά η ένταση προκλήθηκε ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου, τον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη! Φυσικά θέση σε όλα αυτά πήραν και ο Κώστας Παπαδόπουλος αλλά και ο Αλέξης Παππάς!

Το θέμα συζήτησης αυτή τη φορά δεν ήταν μόνο ένα αλλά ασχοληθήκαν με όλα τα θέματα που είχαν δημιουργηθεί με την Ελευθερία, από το ότι ισχυρίζονταν πως πήγε να τους κλέψει τις προμήθειες μέχρι και το ότι την έπεφτε στον Αλέξη Παππά για να μην ψηφιστεί!

Η Ελευθερία υποστήριξε φυσικά τον εαυτό της και είπε πως η ίδια αν φύγει θα φύγει με το κεφάλι ψηλά και νομίζει πως της χρωστάνε μια συγγνώμη τα παιδιά και πως η ίδια δεν είναι διατεθειμένη να ζητήσει πρώτη!

Αποχώρησε η Ελευθερία Ελευθερίου

Στο συμβούλιο του νησιού οδηγήθηκαν στο σημερινό επεισόδιο του Survivor οι παίκτες για να ακούσουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού!

Υποψήφιοι ήταν ο Τριαντάφυλλος, ο Κώστας, ο Παύλος και η Ελευθερία, όμως ένας δεν τα κατάφερε!

Ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και αποχώρησε από το Survivor είναι η Ελευθερία Ελευθερίου, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει από το πρωί!