Survivor 4: Για αυτό το λόγο ο Τριαντάφυλλος δεν έχει αποχωρήσει μέχρι σήμερα

Αδιανόητο περιστατικό...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Για αυτό το λόγο ο Τριαντάφυλλος δεν έχει αποχωρήσει μέχρι σήμερα

Ο Τριαντάφυλλος αδιαμφισβήτητα είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor 4. Τόσο για τον έντονο χαρακτήρα του, όσο και για το γεγονός πως έχει σπάσει μέχρι και το ρεκόρ του Ντάνου στις υποψηφιότητες για αποχώρηση, με αποτέλεσμα να έχει καταφέρει να παραμείνει στο παιχνίδι εδώ και 5 μήνες.

Ο τραγουδιστής μπορεί να είναι πιο αδύναμος στατιστικά παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο είναι ο μόνος παίκτης των διασήμων που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο. Ο προ τελευταίος ήταν ο Αλέξης Παππάς που αποχώρησε πριν από περίπου δυο εβδομάδες.

Για ποιο λόγο δεν αποχωρεί από το Survivor 4 ο Τριαντάφυλλος

Survivor 4 Τριαντάφυλλος

Ένας λόγος όπου ήδη σας έχουμε ενημερώσει, είναι πως αν αποχωρήσει οικειοθελώς θα χάσει τα μισά χρήματα από αυτά που έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα στο Survivor 4. Και αυτό γιατί αρκετοί παίκτες φέτος έφυγαν είτε από μόνοι τους, είτε λόγω υγείας με αποτέλεσμα ο Ατζούν να έχει ενεργοποιήσει μια ρήτρα που δεν επιτρέπει στους παίκτες να αποχωρήσουν, παρά μόνο αν υπάρχει κάποιο πολύ σοβαρό ζήτημα που κυρίως να είναι υγείας.

Από την άλλη, σύμφωνα με πληροφορίες μας από Άγιο Δομίνικο μερικούς παίκτες που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση τους κυνηγάει μια.... γκαντεμιά! Όπως μπορεί να έχετε παρατηρήσει, τις τελευταίες εβδομάδες οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει (Αλέξης, Κώστας) στο αγώνισμα έκαναν 3/3 ή 4/4 κερδίζοντας μάλιστα δυνατούς και γρήγορους αντιπάλους! Αυτό λοιπόν Κόκκινοι και Μπλε το έχουν πάρει πλέον σαν γρουσουζιά!

Η αποχώρηση μάλιστα του Παπαδόπουλου, ο οποίος έδωσε ρεσιτάλ στο τελευταίο του αγώνισμα ήταν το αποκορύφωμα για να πάθουν ΣΟΚ οι δυο ομάδες!

Για αυτό το λόγο, ο Τριαντάφυλλος - αν η γρουσουζιά ισχύει - δεν πρόκειται να αποχωρήσει σύντομα, αφού δύσκολα θα καταφέρει να κάνει τέτοιες νίκες! Βέβαια, τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει το κοινό!

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram