Survivor 4: Δείτε πως ήταν ο Τζέιμς και ο Νίκος σε μικρή ηλικία

Ειδικά ο Μπάρτζης ήταν κουκλάκι μωρό!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Δείτε πως ήταν ο Τζέιμς και ο Νίκος σε μικρή ηλικία

Ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης στο Survivor 4, μπορεί στην αρχή να μην άκουγαν καθόλου καλά σχόλια στα social media, ωστόσο, πλέον έχουν γίνει από τους πιο αγαπητούς παίκτες και ειδικά στο Twitter υπάρχουν χιλιάδες σχόλια που τους αποθεώνουν για την στάση που έχουν κρατήσει μέσα στο παιχνίδι.

Από την αρχή, οι δυο παίκτες της Μπλε ομάδας κάνουν παρέα και δεν έχουν τσακωθεί ούτε μια φορά. Αντιθέτως ο ένας στηρίζει συνεχώς τον άλλον. Μάλιστα, ο Νίκος, όταν βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση ο Τζέιμς, ζήτησε να αποχωρήσει εκείνος αν το κοινό έδιωχνε το φίλο του, επειδή είναι τραυματισμένος και δεν μπορεί να παίξει για μερικές ημέρες ακόμα στα αγωνίσματα.

Από την φιλία που έχουν αναπτύξει στο Survivor 4, μπορεί να καταλάβει κανείς πως θα κάνουν σίγουρα παρέα και εκτός παιχνιδιού, όταν πλέον το ριάλιτι επιβίωσης φτάσει στο τέλος του.

Η φωτογραφία Τζέιμς Νίκου από το Survivor 4, σε μικρή ηλικία

Στα social media έχουν αναρτηθεί πολλές φωτογραφίες των παικτών του Survivor 4 και πάθαμε πλάκα μόλις είδαμε τον Τζέιμς και τον Νίκο να ποζάρουν σε μικρή ηλικία και συγκεκριμένα, όταν ήταν μωράκια.

Survivor 4 Τζέιμς Νίκος παιδικές φωτογραφίες

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Η νέα ανάρτηση της Άννας Μαρίας για τον Νίκο και τον Τζέιμς

Η Άννα Μαρία Βέλλη μπορεί να έχει αποχωρήσει από το Survivor 4, ωστόσο σκέφτεται συνεχώς πως μπορεί να περνούν στον Άγιο Δομίνικο, ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης, με τους οποίους έκανε κολλητή παρέα.

Οι αναρτήσεις που κάνει για εκείνους είναι πολύ συχνές, ενώ πρόσφατα την είδαμε να βάφει και τα νύχια της στο χρώμα της Μπλε ομάδας, ζωγραφίζοντας τα αρχικά των ονομάτων τους.

Χθες ωστόσο, μπορεί να μην είχε Survivor 4, ωστόσο η Άννα Μαρία Βέλλη έκανε μια πολύ γλυκά ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Χαρακτηριστικά έγραψε το μήνυμα «Μου λείπετε, σας σκέφτομαι! Καλό Πάσχα»!

Survivor 4 Άννα Μαρία Νίκος Τζέιμς