Survivor 4: Έχετε δει τον Κώστα Παπαδόπουλο μωρό; Θα πάθετε πλάκα

Έχει την ίδια έκφραση στο πρόσωπο ωστόσο...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Έχετε δει τον Κώστα Παπαδόπουλο μωρό; Θα πάθετε πλάκα

Ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν ανάμεσα στους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor 4, ο οποίος με τις δηλώσεις του και την ντουντούκα του, είχε φέρει πολλές αντιδράσεις. Αντιδράσεις που τον έκαναν να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Στο internet κυκλοφορεί μια φωτογραφία του που τον δείχνει να ποζάρει σε μικρή ηλικία και συγκεκριμένα από τον καιρό που ήταν μωράκι!

Η σύζυγός του όλο αυτό το διάστημα δημοσίευε διάφορες φωτογραφίες του Κώστα Παπαδόπουλου, κυρίως από το Survivor 4. Ωστόσο, λίγες ημέρες πριν την αποχώρησή του αποφάσισε να δημοσιεύσει μια από την περίοδο που ήταν μικρός.

Να σημειώσουμε πως σήμερα 3/5 θα δούμε οργή και θυμό στο αγώνισμα ασυλίας. Κόρο και Ηλίας ξεφεύγουν μετά την αποχώρηση του Κώστα.

Έτσι ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος μικρός

Survivor 4 Κώστας Παπαδόπουλος μωρό

Με πόσα λεφτά έφυγε από το Survvior 4 ο Κώστας Παπαδόπουλος

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο ζαχαροπλάστης της καρδιάς μας, Κώστας Παπαδόπουλος, μιας και ήταν ο παίκτης που το κοινό έβγαλε εκτός την Τετάρτη που μας πέρασε από το Survivor 4.

Όπως είναι γνωστό, οι παίκτες μπορεί να πεινάνε αλλά αμείβοντα αδρά εβδομαδιαίως. Εντάξει, τα ποσά διάσημων και άσημων δεν συγκρίνονται εννοείται. Δηλαδή ο Παπαδόπουλος δεν έπαιρνε με τίποτα το ποσό που έχει συμφωνήσει η παραγωγή με τον Τριαντάφυλλο αλλά δεν λες πως έφυγε και με άδεια χέρια.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έμεινε στο παιχνίδι 18 εβδομάδες και να υπενθυμίσουμε σε όλους πως είχε ξεκινήσει από την ομάδα του Μαχητών, των μη διάσημων και καλά τότε. Το εβδομαδιαίο πόσο αποζημίωσης ήταν 1.000 ευρώ. Από τη στιγμή λοιπόν που έμεινε 18 εβδομάδες, το ποσό που θα βάλει στην τσέπη του είναι 18 χιλιάδες ευρώ.

Το βιογραφικό του Κώστα Παπαδόπουλου

Ο Κώστας διδάσκει ζαχαροπλαστική σε ιδιωτική σχολή, ενώ είναι μέλος της εθνικής ομάδας γαστρονομίας. Μάλιστα το 2020 στην Ολυμπιάδα Γαστρονομίας κέρδισε τον τίτλο του «Mediterranean Pastry Chef of the year 2020».

Έχει γεννηθεί στη στη Ρωσία, έχει ποντιακές ρίζες και σε ηλικία 5 ετών ήρθε με τους γονείς του στην Ελλάδα.

Έχει ένα ιδιαίτερο πάθος για τον αθλητισμό. Στο παρελθόν ήταν παλαιστής, ενώ χειμώνα-καλοκαίρι κάνει το αγαπημένο του sport, το surf. Οι καλύτερες στιγμές της ζωής του ήταν τρεις. Όσες φορές δηλαδή έγινε πατέρας.