Survivor 4 - Trailer 4/5: Άγρια επίθεση από Παύλο - Ασημακόπουλο σε Τζέιμς και Νίκο

Γυρίζει "μπιφτέκα" ο Τριαντάφυλλος και τους υποστηρίζει «Που είναι το κακό να αλληλοστηρίζονται;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Trailer 4/5: Άγρια επίθεση από Παύλο - Ασημακόπουλο σε Τζέιμς και Νίκο

Τρίτη 4/5 σήμερα και η Μπλε με την Κόκκινη ομάδα του Survivor 4, θα αγωνιστούν για το δεύτερο κομμάτι του τοτέμ της ασυλίας. Οι εντάσεις για ακόμη μια φορά θα επικρατήσουν, αφού Τζέιμς και Νίκος θα μπουν στο στόχαστρο και πάλι, μετά την επίθεση που δέχτηκαν στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού.

Τι νέο επεισόδιο θα ξεκινήσει με τον Παύλο να δικαιολογεί την στάση του να ψηφίσει τον Τζέιμς, λέγοντας πως όπως εκείνος στηρίζει τον Νίκο, έτσι και ο ίδιος με την σειρά του, θέλει να στηρίξει τον φίλο του, Γιώργο Κόρομι. Από την άλλη, ο Ασημακόπουλος, μίλησε για στρατηγική από την πλευρά του Ροδίτη παίκτη, στην οποία βοηθάει και ο Μπάρτζης σε κάθε συμβούλιο.

Επίθεση ωστόσο ο Τζέιμς θα δεχθεί και από τον Ηλία Μπόγδανο λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα για την ασυλία. Ο τραγουδιστής του είπε πως δεν υποστηρίζει την ομάδα του με αποτέλεσμα να τους έχει ρίξει ψυχολογικά. Άρα, με λίγα λόγια για αυτό τον ψήφισαν.

Την μεγάλη ανατροπή όμως κάνει ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος θα δούμε να.... υποστηρίζει τον Τζέιμς και τον Νίκο, λέγοντας πως δεν υπάρχει κανένα κακό στο να αλληλοστηρίζονται αφού είναι φίλοι. «Που είναι το κακό που ο Νίκος στηρίζει τον Τζέιμς και ο Τζέιμς τον Νίκο; Ρε τι να με τρελάνετε πάτε;», ακούγεται να λέει στο trailer.

Survivor 4 Trailer 4/5

Όσον αφορά το αγώνισμα, θα έχει πολλά εμπόδια, ενώ το run θα είναι μεγάλο. Επίσης, θα έχει και το υγρό στοιχείο. Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει την δεύτερη ασυλία; Και ποιοι θα είναι οι επόμενοι υποψήφiοι προς αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού;

Μείνετε συντονισμένοι καθώς μέσα στην ημέρα θα σας έχουμε το spoil για το χρώμα της ομάδας που νικάει!

Αυτό είναι το trailer 4/5 του Survivor 4

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram