Survivor 4: Ο Τζέιμς Καφετζής φοβάται ότι θα φύγει από το παιχνίδι

"Τρίτη και φαρμακερή αυτή η υποψηφιότητα"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ο Τζέιμς Καφετζής φοβάται ότι θα φύγει από το παιχνίδι

Ο Τζέιμς Καφετζής είναι για ακόμη μια φορά υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor και δεν έκρυψε το άγχος του, θεωρώντας πως είναι πιθανό αυτή την φορά ο κόσμος να τον διώξει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Ροδίτης, βέβαια, έχει καταφέρει τον τελευταίο καιρό με τη στάση του να κερδίσει το λαϊκό έρεισμα. Ποτέ, όμως, δεν είναι εύκολο να βρίσκεσαι στον τάκο και ο Τζέιμς για ακόμη μια φορά βρίσκεται σε δύσκολη θέση, μετά την ψήφο της μπλε ομάδας.

Ο ίδιος γύρισε στον Νίκο Μπάρτζη, στην επιστροφή στην παραλία, και είπε χαρακτηριστικά πως η τρίτη υποψηφιότητα ίσως να είναι και η... φαρμακερή, με τον κόσμο να τον διώχνει.

Όσα είπε ο Τζέιμς στον Νίκο

Μαριαλένα: "Ο Τζέιμς θα θέλει να χάσουμε για να βγει ο Παύλος στον τάκο"

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με το που ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του survivor δεν δίστασε να..."στάξει το φαρμάκι της" για τον Τζέιμς και τον Νίκο, τον οποίο θεωρεί και υποχείριο του φίλου του!

Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια των Μπλε συζητώντας με τον Σάκη Κατσούλη ανέφερε πως σήμερα πιστεύει ότι ο Τζέιμς και τα άλλα παιδιά θα θέλουν να χάσουν και την δεύτερη ασυλία για να βγάλουν στον τάκο τον Παύλο Γαλακτερό και να έχουν απέναντί τους έναν Παύλο και όχι έναν Τριαντάφυλλο ή έναν Ασημακόπουλο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά!

"Είμαι πάρα πολύ περίεργη να δω πως θα παίξουν", είπε.