Πέμπτη, 06 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Έξαλλος ο Μπόγδανος με Τζέιμς και Νίκο! "Πλακώθηκαν" μπροστά σε όλους

“Έφυγε ο Παππάς και πήρες τη θέση του”- "Θα έπρεπε να ντρέπεσαι"

Survivor 4: Έξαλλος ο Μπόγδανος με Τζέιμς και Νίκο!
Survivor 04.05.2021 23:01
Από Youweekly Team

Ένα έντονο σκηνικό επικράτησε στη διάρκεια της παρουσίασης των ομάδων πριν από το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, με τον Ηλία Μπόγδανο και τον Τζέιμς Καφετζή να «πλακώνονται» μπροστά σε όλους, με τη συμμετοχή και του Νίκου Μπάρτζη σε σημεία.

Ο Ηλίας ξεκίνησε μιλώντας για όσα ειπώθηκαν στο τελευταίο συμβούλιο, επισημαίνοντας πως ο Τζέιμς δε σκέφτεται την ομάδα του και την ασυλία, αλλά το φαγητό και την υποψηφιότητα του Παύλου, κάτι που ο Ροδίτης αρνήθηκε, εξηγώντας πως, σε κάθε περίπτωση, όλοι θα βρεθούν προς αποχώρηση.

Στη συνέχεια, όμως, ο Νίκος του είπε πως συνεχίζει όσα άφησε ο Αλέξης Παππάς, με τον Ηλία να γίνεται έξαλλος. «Είναι ντροπή σου. Σε κοιτάζω στα μάτια και στο λέω», του είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας, προτού τους διακόψει ο Γιώργος Λιανός.

Ο καυγάς των δύο παικτών

Ασημακόπουλος: "Ο Νίκος είναι το φερέφωνο του Τζέιμς"

Όλη η παραλία φαίνεται πως βάλλει εναντίον του Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκου Μπάρτζη, με τους δύο παίκτες να έχουν μπει για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο και τους αντιπάλους τους να τους στηλιτεύουν για τη συμπεριφορά τους.

Την επομένη του συμβουλίου, οι παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας συζητούσαν όσα έγιναν στο συμβούλιο, συγχαίροντας τον Παύλο Γαλακτερό για τη συμπεριφορά του και όσα είπε στον Τζέιμς.

Ο Παύλος, από την πλευρά του, επανέλαβε τη θέση του, μιλώντας για το πόσο κοντά είναι ο Τζέιμς και ο Μπάρτζης.

Λίγο αργότερα, επίσης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησε για τη μεταξύ τους συνεννόηση στα συμβούλια, τονίζοντας πως, "όταν ο Τζέιμς χρειάζεται χρόνο για να απαντήσει, ο Νίκος πετάγεται για να τον βοηθήσει να σκεφτεί, κάνει το φερέφωνο για να πάρει χρόνο ο Τζέιμς"

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - Στάθης Αγγελόπουλος: «Ο Τριαντάφυλλος τους έχει κάνει άνω κάτω»

Survivor 4: Οι κομμένες σκηνές από το χθεσινό 3/5 επεισόδιο

Share