Survivor 4: Χαμός και πάλι στο συμβούλιο με τους Μπλε! Τα έβαλαν ξανά με Τζέιμς και Νίκο!

Ξέσπασε ο Τζέιμς: "Μα τι έχω κάνει εγώ κι ο Νίκος και σας έχει πειράξει;"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Χαμός και πάλι στο συμβούλιο με τους Μπλε! Τα έβαλαν ξανά με Τζέιμς και Νίκο!

Με το που έφτασαν οι παίκτες στο συμβούλιο του νησιού ξεκίνησαν τα παρατράγουδα!

Ο Παύλος Γαλακτερός, μετά τα όσα είπε στο χθεσινό συμβούλιο, τα έβαλε ξανά με τον Τζέιμς Καφετζή και ο Νίκος Μπάρτζης ήταν αυτός που τον υπερασπίστηκε όπως πάντα!

Το θέμα τους ήταν τα ματσαρίσματα, για τα οποία δεν συμφωνούν πλέον καθώς οι περισσότεροι είναι παίκτες ψυχολογίας και θέλουν την συμπαράσταση των συμπαικτών τους, πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει καθώς ο καθένας βάζει μπροστά το εγώ του και αφήνει πίσω την ομάδα, όπως χαρακτηριστικα είπαν!

Στη συνέχεια η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τον κατηγόρησε ξανά για στρατηγική με τον Τζέιμς να γίνεται έξαλλος.

Έπειτα από όλα αυτά ξέσπασε και ζήτησε τον λόγο από τους συμπαίκτες του για τον λόγο που τους έχουν κάνει στην άκρη και τους έχουν κάνει ξεκάθαρο στόχο τους.

«Τι, μα τι έχω κάνει εγώ κι ο Νίκος και σας έχει πειράξει; Από την αρχή ήμασταν μαζί μία δυάδα, αλλά από την αρχή κάνουμε παρέα οι δύο μας. Δεν πειράξαμε κανέναν. Θέλω να μάθω τι έχω κάνει και και άλλαξε η στάση απέναντί μας».

Χαμός στο συμβούλιο

Ερωτικό καυγαδάκι ανάμεσα σε Σάκη - Μαριαλένα! Τα μούτρα, οι φωνές, τα κλάματα και οι ζήλιες

Μάρτυρες ενός ακόμη καβγά μεταξύ του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη γίναμε στο Survivor, με τους δυο τους να μην κρύβουν τα νεύρα τους, καθένας για το δικό του λόγο.

Όλα ξεκίνησαν, επί της ουσίας, από την νίκη της κόκκινης ομάδας, με ένα μέρος του επάθλου να αφορά ένα πάρτι με Τούρκους συμπαίκτες τους. Αυτά είναι πράγματα, που δεν αρέσουν στη Μαριαλένα, μιας και δε θέλει να χάνει τον Σάκη από τα μάτια της και, μιλώντας για την ήττα της μπλε ομάδας, ανέφερε φευγαλέα αυτό το κομμάτι του επάθλου.

Την επόμενη ημέρα δεν έκρυψε την κακή της ψυχολογική της κατάσταση και, όταν μίλησε στον Σάκη, εκείνος της φώναξε και σηκώθηκε να φύγει.

Η στάση του αυτή εκνεύρισε ακόμη περισσότερο τη Μαριαλένα, που άρχισε για ακόμη μια φορά να αμφιβάλλει για τον άνθρωπό της, αν και μάλλον πρόκειται ξανά για κάτι προσωρινό.