Survivor 4 trailer 5/5: Ο Μπόγδανος το φτάνει στα άκρα με Τζέιμς και Νίκο

Σούσουρο στην παραλία λίγο πριν την αποχώρηση

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 trailer 5/5: Ο Μπόγδανος το φτάνει στα άκρα με Τζέιμς και Νίκο

Μεγάλο σούσουρο θα επικρατήσει στο αποψινό 5/5 επεισόδιο του Survivor με πρωταγωνιστές για ακόμα μια φορά φυσικά τον Τζέιμς Καφετζή και το Νίκο Μπάρτζη, που είναι μαζί υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση του trailer αξίζει να σημειωθεί πως το Youweekly.gr σας έχει αποκαλύψει από το πρωί τόσο το ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας, όσο και το ποιος θα αποχωρήσει. Και τώρα πάμε στα... παρατράγουδα!

Τι κι αν ο Αλέξης Παππάς έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο, ησυχία δεν έχει βρει ο Τζέιμς Καφετζής που δέχεται απίστευτη επίθεση από όλη την παραλία! Δεν τον θέλει κανείς και παίρνει η μπάλα και τον Νίκο. Απόψε θα δούμε πως ο Μπόγδανος θα κάνει εντελώς στην άκρη αυτή την δυάδα και θα έχει πολλά ψου ψου με την Μαριαλένα - η οποία μπορεί να είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά - αλλά την απέχθειά της για τα συγκεκριμένα δυο αυτά πρόσωπα δεν την ξεχνά με τίποτα.

Μεταξύ άλλων, Τετάρτη σήμερα, επεισόδιο αποχώρησης! Αν εχθές έκανε τέτοια συγκλονιστικά νούμερα τηλεθέασης, λογικά σήμερα θα σπάσει ρεκόρ. Αν και... θα έχει δυνατό ανταγωνισμό μιας και επιστρέφει το MasterChef με νέο επεισόδιο κι έχει επίσης αποχώρηση!

Για να δούμε... Το μόνο σίγουρο είναι πως έχουμε ντέρμπι πάλι στην prime time ζώνη!

Το σημερινό 5/5 επεισόδιο του Survivor

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils