Survivor 4: Το απίθανο έπαθλο στην Πούντα Κάνα και οι βόλτες με τα δελφίνια

Τρελό γέλιο με Νίκο και Τζέιμς! Έδωσαν ρεσιτάλ...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Το απίθανο έπαθλο στην Πούντα Κάνα και οι βόλτες με τα δελφίνια

Η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει τον σημερινό αγώνα επάθλου ήταν οι Μπλε με σκορ 10-9 κι έτσι αφού απήλαυσαν το φαγητό τους ταξίδεψαν μέχρι την Πούντα Κάνα!

Εκεί το τοπίο που τους περίμενε ήταν απίθανο αλλά το πιο συγκλονιστικό απ'όλα ήταν τα δελφίνια, τα οποία εκτός από πανέμορφα ήταν και πολύ αξιαγάπητα και έκαναν πραγματικά ένα φοβερό σόου!

Ο Νίκος Μπάρτζης με τον Τζέιμς Καφετζή φυσικά έδωσαν ρεσιτάλ, μιας και ο Νίκος δεν ξέρει αγγλικά και ο Τζέιμς του μετέφραζε τα λόγια του εκπαιδευτή όπως εκείνος ήθελε για να τον κάνει ρεζίλι! Το όλο σκηνικό ήταν απολαυστικό από όλες τις απόψεις!

Η βόλτα με τα δελφίνια στην Πούντα Κάνα

Αυτή είναι η τριάδα του τελικού

Το Survivor 4 πλησιάζει σιγά σιγά προς το τέλος του και η αλήθεια είναι πως το κοινό ανυπομονεί να μάθει ποια θα είναι η τριάδα του τελικού, αν και ήδη πολλοί έχουν κάνει τις δικές τους προβλέψεις, με βάση πάντα το αγωνιστικό κομμάτι, το οποίο είναι και το πιο σοβαρό.

Σήμερα, το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει με ένα άκρως ανατρεπτικό επεισόδιο και εμείς σας έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει το έπαθλο. Κάθε νίκη πλέον μετράει μιας και οι παίκτες προσπαθούν απεγνωσμένα να παρατείνουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Πρώτος φαίνεται να βγαίνει ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος έχει απόδοση 4,50 για να κερδίσει το παιχνίδι. Ακολουθεί, ένας από τους πιο κυνηγημένους και τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες, ο Τζέιμς Καφετζής ο οποίος άλλωστε αποτελεί φαβορί από την πρώτη κιόλας μέρα, με απόδοση 5.00. Τέλος, τρίτος έρχεται ο Νίκος Μπάρτζης ο οποίος φαίνεται πως έχει κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού, με 7.00.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν βλέπουμε καμία γυναίκα στις πρώτες θέσεις, παρόλο που τόσο η Μαριαλένα όσο η Καρολίνα είναι πολύ δυνατές παίκτριες. Επίσης, ο Σάκης Κατσούλης λείπει από την τελική τριάδα αν και επίσης είναι ένας από τους πιο καλούς παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης. Φαίνεται πως η σχέση τους έχει στοιχίσει και γι΄αυτό ο Σάκης βρίσκεται στην τέταρτη θέση.