Survivor 4: Στον Άγιο Δομίνικο τα αδέρφια των Μπάρτζη - Ντάφυ

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Στον Άγιο Δομίνικο τα αδέρφια των Μπάρτζη - Ντάφυ

Το Survivor 4 έχει περάσει πλέον στην τελική ευθεία και σε λίγο καιρό το παιχνίδι θα γίνει ατομικό! Ο Ατζούν που έχει συνηθίσει να εκπλήσσει τους παίκτες έχει ετοιμάσει ένα μικρό πάρτι σαν εορτασμό που θα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις.

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή Ευτυχείτε, συγγενείς των παικτών είναι προετοιμασμένοι να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Ποιος ο λόγος που θα εμφανιστούν οι συγγενείς των παικτών στο Survivor

"Θυμάστε που είπαμε πριν από δυο εβδομάδες ότι είχε πέσει στο τραπέζι ότι υπήρχε περίπτωση να φύγουν γονείς για να γίνει έκπληξη αλλά είχε παγώσει λόγω κορωνοϊού; Ε τώρα θα γίνει. Οι λόγοι που αποφασίστηκε αυτό είναι διάφοροι. Το ρεπορτάζ είναι ότι ξεκίνησαν να βγαίνουν διαβατήρια. Θα πάνε μαμάδες και δυο αδέρφια. Δεν είχαν διαβατήρια και υπήρξε καθυστέρηση. Η τελευταία εξέλιξη που έχουμε είναι ότι θα φύγουν οι μαμάδες και δυο αδέρφια να πάνε στον Άγιο Δομίνικο σε περίπου δέκα μέρες.

Σε περίπου 10 μέρες θα είμαστε στους 8. Θα έχουμε τρεις αποχωρήσεις μέχρι τότε οπότε κάποιοι που έχουν προετοιμαστεί ενδεχομένως δεν θα πάνε. Τα αδέρφια που θα πάνε είναι του Τριαντάφυλλου και του Νίκου Μπάρτζη. Θα είναι μια έκπληξη που θα γίνει για το ατομικό, για λίγα λεπτά όμως. Για να τονωθεί η ψυχολογία τους. Θα είναι πολύ σπουδαίο, δεν είναι λίγο όλο αυτό.", είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος

Αυτή είναι η τριάδα του τελικού

Πρώτος φαίνεται να βγαίνει ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος έχει απόδοση 4,50 για να κερδίσει το παιχνίδι. Ακολουθεί, ένας από τους πιο κυνηγημένους και τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες, ο Τζέιμς Καφετζής ο οποίος άλλωστε αποτελεί φαβορί από την πρώτη κιόλας μέρα, με απόδοση 5.00. Τέλος, τρίτος έρχεται ο Νίκος Μπάρτζης ο οποίος φαίνεται πως έχει κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού, με 7.00.

Survivor 4 Μπόγδανος

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν βλέπουμε καμία γυναίκα στις πρώτες θέσεις, παρόλο που τόσο η Μαριαλένα όσο η Καρολίνα είναι πολύ δυνατές παίκτριες. Επίσης, ο Σάκης Κατσούλης λείπει από την τελική τριάδα αν και επίσης είναι ένας από τους πιο καλούς παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης. Φαίνεται πως η σχέση τους έχει στοιχίσει και γι΄αυτό ο Σάκης βρίσκεται στην τέταρτη θέση.