Η νέα ανάρτηση του Αλέξη Παππά για το Survivor 4 - «Χαραγμένα τα σημάδια της επιβίωσης στο κορμί»

Χαμός από τα σχόλια! Άλλοι τον αποθεώνουν και άλλοι τον βρίζουν!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η νέα ανάρτηση του Αλέξη Παππά για το Survivor 4 -  «Χαραγμένα τα σημάδια της επιβίωσης στο κορμί»

Ο Αλέξης Παππάς σίγουρα θα μείνει στην... ιστορία του Survivor 4, περισσότερο ωστόσο, λόγω του "μίσους" που είχε με τον Τζέιμς Καφετζή, το οποίο όμως κατά την αποχώρηση του το δικαιολόγησε και έφυγε με το κεφάλι ψηλά.

Ο ηθοποιός που με την συμμετοχή του στο παιχνίδι είδε μεγάλη αναγνώριση και ήδη συζητάει για το νέο του επαγγελματικό βήμα, έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για τα όσα βίωσε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Αλέξης Παππάς, μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς του φίλους και έγραψε στη λεζάντα του χαρακτηριστικά «Αναμνήσεις από μια εμπειρία ζωής που άφησε χαραγμένα τα σημάδια της επιβίωσης στο κορμί στο μυαλό και στην ψυχή μου!».

Σοκαριστικές οι αντιδράσεις στην πρώτη έξοδο του Αλέξη Παππά μετά το Survivor 4

Με το άνοιγμα της εστίασης αποφάσισε να κάνει και την πρώτη του βόλτα ο πρώην παίκτης του Survivor, Αλέξης Παππάς που πλέον είναι αγνώριστος εμφανισιακά. Αφού έμεινε σε καραντίνα το απαιτούμενο διάστημα μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο, ο ηθοποιός πήρε τον φίλο του Δημήτρη Βραχάμη και πήγαν να πιούν τα ποτά τους!

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο φίλος του το πρωί της Τετάρτης στον αέρα του Πρωινού οι αντιδράσεις που δέχθηκε το Αλέξης Παππάς από τον κόσμο ήταν σοκαριστικές.

«Όταν περπατήσαμε από το αυτοκίνητο μέχρι το μαγαζί έπαθε σοκ από τις αντιδράσεις του κόσμο. Ήταν όλοι πολύ θετικοί, τον φώναζαν να βγάλουν φωτογραφίες κλπ. Είναι πολύ καλά, είναι γεμάτος από αυτό που έζησε και επίσης οι προτάσεις για διάφορα πράγματα πέφτουν βροχή. Θέλει να σκεφτεί τι θα κάνει και για αυτό πρέπει να βάλει κάτω τα πράγματα και να αποφασίσει», δήλωσε ο Δημήτρης Βραχάμης, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που έκανε τη γνωριμία ανάμεσα στον Αλέξη και τον Τριαντάφυλλο.