Survivor 4: Ο Νίκος Μπάρτζης κέρδισε την ατομική ασυλία

Μεγάλο ενδιαφέρον για τον ποιον θα δώσει...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Νίκος Μπάρτζης κέρδισε την ατομική ασυλία

Οι Μπλε έχασαν μέσα από τα χέρια τους το αγώνισμα ασυλίας και έτσι αμέσως μετά έπαιξαν για την ατομική ασυλία, όπου νικητής αναδείχθηκε ο Νίκος Μπάρτζης. Έτσι θα πάει ασφαλής στο συμβούλιο του Survivor 4 και θα πρέπει να δώσει έναν συμπαίκτη του για υποψήφιο.

Η ομάδα των μπλε ήταν αρκετά εκνευρισμένοι μετά το αγώνισμα καθώς οι Κόκκινοι πανηγύρισαν έντονα τη νίκη τους, ενώ νωρίτερα είχαν παραπονεθεί για τους πανηγυρισμούς των Μπλε.

Η νίκη του Νίκου Μπάρτζη στην ατομική ασυλία στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το έλα να δεις προβλέπεται να γίνει στο αποψινό 10/5 επεισόδιο του Survivor (μπας και ανέβουν λίγο τα νούμερα γιατί κάτι πήγε λάθος εχθές). Αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και... έχει ζουμί η υπόθεση!

Το Youweekly.gr που είναι πάντα πρώτο σε όλα και ειδικά σε ότι αφορά το Survivor, από το πρωί σήμερα σας έχει αποκαλύψει μέσα από τα καθιερωμένα spoil του και ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία αλλά και ποιος είναι ο τυχερός που κερδίζει την ατομική ασυλία! Το μόνο που μας έχει μείνει να σας πούμε είναι ποιος θα βγει πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Από το πρωί επικρατεί μιας σύγχυση, ψέματα δεν θα σας πω! Έτσι είναι οι ημέρες που έχουμε επεισόδιο Survivor και δε επεισόδιο με προτεινόμενους και ασυλίες!

Η πηγή μου στον Άγιο Δομίνικο γνωρίζετε πως δεν κάνει ποτέ λάθος αλλά είναι κάποιες μέρες που υπάρχουν δυσκολίες στο να εκμαιεύσεις την πληροφορία! Σήμερα είναι μια από αυτές τις ημέρες αλλά... το έχουμε!

Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει νικητές του σημερινού αγωνίσματος θα είναι οι Κόκκινοι που επιτέλους θα καταφέρουν να σπάσουν το σερί των Μπλε. Η ομάδα των Μπλε, λοιπόν, θα πάει στο συμβούλιο με αναμμένες δάδες και θα πρέπει να ψηφίσει κάποιον! Αυτός ο κάποιος σύμφωνα με τις πληροφορίες μας είναι ο Γιώργος Κόρομι! ΣΟΚ;

Αυτό σημαίνει πως έφαγε μαχαιριά πισώπλατη από κάποιον... φίλο. Τα υπόλοιπα στο επεισόδιο.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils