Survivor 4: Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Καρολίνα, Ελένη και Κόρο

«Κόψτε το δεν μου έχει πει ούτε η μάνα μου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Καρολίνα, Ελένη και Κόρο

Η ήττα φαίνεται πως στοίχισε πολύ στους Μπλε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4, ενώ οι πανηγυρισμοί των Κόκκινων ήταν αυτό που τους έκανε να ξεσπάσουν. Η Ελένη μάλιστα ενοχλήθηκε πάρα πολύ και στα σχόλια που έκανε τη στήριξε και ο Κόρο.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας και ο Ασημακόπουλος θέλησαν να μάθουν τι έχει η Ελένη και είναι πεσμένη. Όπως τους εξήγησε την ενόχλησε το γεγονός πως ενώ κάποιος από τους Κόκκινους πανηγύριζε, γύρισε να κοιτάξει αν τους βλέπουν οι Μπλε.

Η Καρολίνα άκουσε τη συζήτηση και θέλησε να επέμβει, ενώ τόνισε πως πρέπει να το «κόψουν» καθώς οι Κόκκινοι δεν θα απολογηθούν για τη νίκη τους. Η ατάκα της αυτή ενόχλησε ιδιαίτερα τον Κόρο, ο οποίος είχε ήδη «φορτώσει» με την στρατηγική που ακολούθησε ο Ντάφι στο παιχνίδι.

Ο καυγάς Ελένης, Καρολίνας και Κόρο στo Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Εκτός εαυτού η Μαριαλένα

Η Μαριαλένα ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την ήττα των Μπλε στο αγώνισμα της πρώτης ασυλίας. Σαν να μην έφτανε το πρώτο ξέσπασμα που είχε στον χώρο του αγωνίσματος, όταν έφτασε στην παραλία έφυγε προς το δάσος κλαίγοντας.

Ο Σάκης και ο Τριαντάφυλλος την ακολούθησαν για να μάθουν τι συνέβη και εκείνη έδειξε πόσο ενοχλημένη ήταν καθώς ξεκίνησε να κλαίει και να φωνάζει.

Ενώ έλεγε πως δεν έχει πρόβλημα με τον Σάκη, συνέχισε να του επιτίθεται, ενώ εκείνος από τη μεριά του της εξήγησε πως οι πανηγυρισμοί του Κόρο ήταν αυτοί που έκαναν τον Ηλία και γενικά τους Κόκκινους να πανηγυρίσουν τόσο έντονα μετά τη νίκη.

Την καλύτερη ατάκα βέβαια την είπε ο Τριαντάφυλλος: «Η Μαριαλένα στην ουσία λέει πως δεν τα έχει βάλει με τον Σάκη. Στην πολλή ουσία όμως τα έχει βάλει με τον Σάκη. Άντε βγάλε άκρη».