Survivor 4: Ξέσπασε η Μαριαλένα - «Η ομάδα σου Σάκη είναι ερειστική»

Ενοχλήθηκε με τους πανηγυρισμούς μετά τη νίκη στο αγώνισμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ξέσπασε η Μαριαλένα - «Η ομάδα σου Σάκη είναι ερειστική»

Σε ένα φοβερό «ξέσπασμα» εναντίον του Σάκη Κατσούλη προχώρησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μετά την ήττα της ομάδας της στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, ζητώντας του να τη σεβαστεί.

Η μπλε και η κόκκινη ομάδα έδωσαν έναν από τους πιο έντονους και επικούς αγώνες από την έναρξη του φετινού κύκλου, με τους «Κόκκινους» να είναι οι μεγάλοι νικητές, απολαμβάνοντας ασυλία και φαγητό. Οι πανηγυρισμοί τους ήταν έξαλλοι, κάτι που δεν άρεσε στη Μαριαλένα, η οποία μάλλον δε θέλει να βλέπει τον Σάκη... να χαίρεται με την χαρά της ομάδας του.

Κάπως έτσι, αμέσως μετά το αγώνισμα κι ενώ εκείνος επιχείρησε να την πλησιάσει, τον «κατσάδιασε» και του ζήτησε σεβασμό, καθώς δεν είναι στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, μετά την απώλεια της ασυλίας από την ομάδα της.

Το ξέσπασμα της Μαριαλένας μετά το παιχνίδι στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Χθες ο Τριαντάφυλλος τα «έχωσε» στη Μαριαλένα για τον Σάκη

Στο χθεσινό επεισόδιο του survivor, ο Τριαντάφυλλος θέλησε να υπερασπιστεί τον μπαμπά του, Σάκη Κατσούλη, και να βάλει λίγο στη θέση της την Μαριαλένα,η οποία τον στεναχωρεί!

Έτσι λοιπόν μιλώντας οn camera μας εξήγησε τι ακριβώς θα της αναφέρει:"Κερδίζουμε έπαθλα αλλά έτσι που κάνεις στον Σάκη, δεν περνάει καλά γιατί σκέφτεται τι έχει γίνει πίσω", δήλωσε χαρακτηριστικά!

Στη συνέχεια την έπιασε και της τα "έχωσε" λέγοντας πως ενώ εκείνοι χαίρονται όταν κερδίζει έπαθλα, όπως αυτό με την επικοινωνία, εκείνη δεν κάνει το ίδιο και στεναχωρεί τον Σάκη, και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο έπαθλο που κέρδισαν και πήγαν στην Πούντα Κάνα, όπου του έκανε σκηνή ζηλοτυπίας!

Η Μαριαλένα από τη μεριά της δήλωσε on camera οως εκείνη τη μέρα είχε τσακωθεί με τον Σάκη για έναν τελείως άσχετο λόγο και φυσικά χαίρεται όταν κερδίζουν!