Survivor 4 spoiler 11/5: Ο δεύτερος προτεινόμενος - Αναμενόμενο!

Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 11/5: Ο δεύτερος προτεινόμενος - Αναμενόμενο!

Τρίτη 11/5 και το Survivor βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο! Λίγο πριν το παιχνίδι γίνει ατομικό οι αντοχές λιγοστεύουν, όπως και η υπομονή. Απόψε Κόκκινοι και Μπλε θα ριχτούν σε έναν ακόμα στίβο μάχης για να κερδίσουν την πολυπόθητη δεύτερη ασυλία.

Στο Youweekly.gr από πολύ νωρίς σας έχουμε δώσει ποια ομάδα κερδίζει σήμερα παρά τα όσα ακούγονταν εχθές, οπότε ας μιλάμε ανοιχτά από εδώ και πέρα.

Οι Κόκκινοι πάνε με πολύ καλή ψυχολογία μετά την χθεσινή τους νίκη και γι' αυτό θα πάρουν και την δεύτερη ασυλία και κάπως έτσι οι Μπλε που είναι ήδη στα κάτω τους θα... αποδεκατιστούν!

Ποιος είναι ο δεύτερος προτεινόμενος του Survivor (11/5)

Survivor 4 spoiler 11/5 μπλε

Προτεινόμενος προς αποχώρηση, όπως πολύ σωστά σας είχαμε πει, είναι ο Γιώργος Κόρομι. ο οποίος βρίσκεται για πρώτη φορά σε αυτή την θέση. Στους ψήφους έφτασε πολύ κοντά με τον Τζέιμς Καφετζή αλλά ήταν αναμενόμενο οι Μπλε να γυρίσουν λίγο την μπιφτέκα. Ο Τζέιμς έχει ξανά βγει στον τάκο κι έχει καταφέρει να διώξει άλλους παίκτες. Δεν το ρίσκαραν, φοβήθηκαν. Κατάλαβαν ότι στο κοινό περνάει αυτό που πουλάει.

Σήμερα, όμως, δεν θα την γλιτώσει. Εφόσον οι Κόκκινοι κερδίζουν ξανά, οι Μπλε πάνε πάλι στο συμβούλιο με αναμμένες τις δάδες και τα λόγια της πηγής μου από τον Άγιο Δομίνικο ήταν ξεκάθαρα. Εχθές την γλίτωσε, σήμερα όμως... no hope! Τζέιμς δίπλα στον Κόρο. Κι έχουμε και τον Νίκο Μπάρτζη με την ατομική που θα δώσει έναν ακόμα...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils