Survivor 4 spoiler 11/5: Ποιον δίνει προτεινόμενο ο Νίκος Μπάρτζης

ΧΑΛΑΣΜΌΣ

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 11/5: Ποιον δίνει προτεινόμενο ο Νίκος Μπάρτζης

Χαλασμός Κυρίου θα γίνει απόψε 11/5 στο Survivor 4! Επεισόδιο με μάχη για την δεύτερη ασυλία και παρά το γεγονός πως σας έχουμε δώσει ήδη και το ποια ομάδα κερδίζει αλλά και το ποιος είναι ο δεύτερος προτεινόμενος προς αποχώρηση, ενδέχεται η τηλεθέαση να χτυπήσει κόκκινο. Συνέβη και στο επεισόδιο της Δευτέρας, τα νούμερα στον Θεό επειδή ξεκίνησαν τα fake spoils! Ευδοκίμησε τελικά η πονηριά του Ατζούν αν κι εμείς υπενθυμίζουμε δεν πέσαμε στην παγίδα! Σας δώσαμε εν τέλει τα σωστά. Έχουμε σχέση εμπιστοσύνης, μας ξέρετε σας ξέρουμε.

Εκτός από όσα σας έχουμε αποκαλύψει ήδη ξέρουμε πως καίγεστε να μάθετε ποιον θα δώσει ο Νίκος Μπάρτζης ως προτεινόμενο μιας και την Δευτέρα κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία και να κρατήσει safe τον εαυτό του αυτή την εβδομάδα.

Τυχερός ο Νίκος γενικά στα αγωνίσματα της ατομικής. Έχει μεγάλη προϊστορία σε νίκες. Την έχει γλιτώσει έτσι αρκετές φορές αν και άλλες τόσες έχει βρεθεί προτεινόμενος!

Ποιος βγαίνει υποψήφιος απόψε 11/5 στο Survivor από τον Μπάρτζη

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες που είχαμε η Ελένη Χαμπέρη θα ολοκλήρωνε την τριάδα των προτεινόμενων. Έτσι ξέραμε εχθές αλλά όπως φαίνεται πρόκειται για fake news. Πήρε φόρα ο Ατζούν και μας τα έκανε μαντάρα. Αλλά εμείς δεν πέφτουμε στην παγίδα.

Οι νέες πληροφορίες που μας μετέφερε ο άνθρωπός μας αναφέρουν το όνομα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Κολλάνε τα κομμάτια του παζλ. Είναι κουρασμένη ψυχολογικά και σωματικά πολύ, δεν το κρύβει. Επίσης έχει κακή προϊστορία με το δίδυμο κι αφού θα βγει και ο Τζέιμς στον τάκο ο Νίκος Μπάρτζης θα το ρισκάρει να την αφήσει στην κρίση του κοινού. Είναι η πρώτη φορά που και η Μαριαλένα θα βρεθεί σε αυτή την θέση, όπως και ο Κόρο. Ο Τζέιμς είναι δοκιμασμένος. Έχει καταφέρει να μείνει αρκετές φορές μέσα.

Ο μεγαλύτερος εφιάλτης της Μαριαλένας τώρα ξεκινά. Α ρε καημένε Σάκη τι σου έμελλε να πάθεις...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils