Survivor 4 - αποκλειστικό: Δεν έκλεισε μάτι η Μαριαλένα - Τι συνέβη το βράδυ στην καλύβα

Τα "ψου ψου" κάτω από τα σκεπάσματα με τον Σάκη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - αποκλειστικό: Δεν έκλεισε μάτι η Μαριαλένα - Τι συνέβη το βράδυ στην καλύβα

Μπορεί να γίνεται χαμός με τα spoils για το ποια ομάδα κερδίζει απόψε την δεύτερη ασυλία του Survivor αλλά και το ποιος είναι ο δεύτερος προτεινόμενος προς αποχώρηση, όμως ο άνθρωπός μου από τον Άγιο Δομίνικο με κάλεσε για να μου πει για την εφιαλτική βραδιά που είχε η Μαριαλένα στην καλύβα. Παιδιά τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά.

Η Μαριαλένα εδώ και αρκετό καιρό δεν έχει καλή ψυχολογία και το δείχνει συνεχώς. Δεν θυμόμαστε πραγματικά ποια είναι η τελευταία φορά που την είδαμε να χαμογελάει. Πλάνο και κλάμα, κλάμα και πλάνο είναι αυτό το κορίτσι. Χαρά στο κουράγιο του Σάκη...

Στο χθεσινό επεισόδιο και μετά την ήττα της Μπλε ομάδας είδαμε την Μαριαλένα να ξεσπά άγρια για τους έντονους πανηγυρισμούς της Κόκκινης ομάδας και να την πληρώνει ουσιαστικά ο Σάκης, που τον έβαλε στην γωνία και τον βαρούσε σαν σάκο του μποξ... Βρε κοριτσάκι μου, λίγο φτάνει.

Τι έγινε το βράδυ στην καλύβα με Μαριαλένα - Σάκη

 Survivor 4 Μαριαλένα Σάκης

Το περιστατικό, ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί! Μπορεί ο Σάκης να έφυγε εκνευρισμένος από την συζήτησή τους με την Μαριαλένα αλλά τόσο καιρό έχουμε δει πως γενικά είναι στο πλευρό της όσο υπερβολική κι αν είναι στις αντιδράσεις της.

Σύμφωνα με τον άνθρωπό μου το βράδυ κάτω από τα σκεπάσματα ακουγόντουσαν ψίθυροι, έντονοι ψίθυροι. Η Μαριαλένα πάλι έκλαιγε, για όλα, και ο Σάκης πάλι προσπαθούσε να την ηρεμήσει και να της πει να κάνει κουράγιο. Ενδεχομένως να ζητήσει ξανά συνάντηση με την ψυχολόγο. Το παιχνίδι αυτό είναι πολύ πιεστικό όσον αφορά το ψυχολογικό κομμάτι, λογικό είναι να χρειάζεται να συμβουλευτεί κάποιον.

Αλλά από την άλλη ίσως αυτό δεν φτάνει. Ίσως πρέπει να παρθεί μια πιο δραστική απόφαση. Εδώ θα είμαστε να δούμε πως θα εξελιχθεί το θέμα...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils